Hocam sadece 1 tane kaynak yok, çok fazla kaynak virüs olduğunu beyan etmiş .@Vio'nun da bence acilen kaldırması lazım.

Hocam bu sistemin sahibi olsanız, tek seferde bütün herkesi patlatıp düzenli gelirinizi iptal mi edersiniz yoksa belirli aralıklarla rastgele insanları patlatıp düzenli bir gelir mi elde etmek istersiniz
Kesinlikle ikincisini tercih ederdim Ama 90 dolar bile olmayan bir envanteri yarı fiyatına satıp 45 dolardan dota 2 ögesi yoluyla satan dolandırıcıların da zekasına hayran kaldım

Kesinlikle ikincisini tercih ederdim Ama 90 dolar bile olmayan bir envanteri yarı fiyatına satıp 45 dolardan dota 2 ögesi yoluyla satan dolandırıcıların da zekasına hayran kaldım
Hocam büyük ihtimal orada garanti para yolu kurmuşlardır.

(1.000. mesajım )

Hocam sadece 1 tane kaynak yok, çok fazla kaynak virüs olduğunu beyan etmiş .@Vio'nun da bence acilen kaldırması lazım.
Valla ben daha 8 saat önce başıma gelen olayı her şeyiyle açıklamaya çalıştım yani bugün bana olan yarın @Vio nun da başına gelebilir buraya yaşadıklarımı yazdım artık kendi bileceği bir şey ama kesinlikle ileride mağdur olmaması için belki tekrar bu konuyu gözden geçirebilir.
Hocam büyük ihtimal orada garanti para yolu kurmuşlardır.

(1.000. mesajım )
Orası kesin ya da dikkat çekmemek için büyük envanterler yerine daha küçük envanterleri tercih edip patlattıkları hesapların konuyu pek önemsemeyeceklerini tahmin edip bu şekilde vurgun yapıyorlardır. Mantıken büyük hesaplarda daha büyük ses getirebilir bu olay. Ama bu durumu yabancı kaynaklarda da paylaşacağım. Sadece burada bırakmayacağım.

Son düzenleme:
Kaldıracağım eve gidince teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun ben de sorun yaşamadım hiç.

Geçmiş olsun ben de sorun yaşamadım hiç.
Teşekkür ederim. Valla benim gibi başka insanlar da aynı sorunları yaşamış. Chrome uzantıyla ilgili yorum kısmında spyware yani casus yazılım olduğunu ısrarla söyleyen pek çok kişi var. Türkçe yorumlar da mevcut. Bu yarın sizin de başınıza gelmeyeceğini garantilemez. Adamlar geldi envanteri boşalttı gitti. Steam hiçbir şey yapmıyor. Amerika gibi bir yerde yaşasaydım kesinlikle mahkemelik ederdim. Hiçbir şekilde bir şey yapılmıyor. Malesef. olan bize oldu. Parolalarınızı, eğer uzantı eklemişseniz chromeda vs. kesinlikle kayıt altında tutmayınız.

Aynısı bugün bana oldu Rus bir hesap girip Dota 2 itemini pahalıya satın alıp kendi hesabına parayı geçirmiş... Steam desteğe attım yapacak bir şey yok gibi...

Aynı olay 1 hafta öncesinde benim de başıma geldi google girer girmez steaminventoryhelper'i devre dışı bıraktığını fark ettim yıllardır tuttuğum eşyalarımı ucuza ucuza satmış 4k olan envanterim anlık olarak 1k uzantı olarak eklemeyin eklettirmeyin arkadaşlar. Satın alınmış hesap ektedir arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-03-21 205459.png
    146,1 KB · Görüntüleme: 176
Kaldirdim chromedan. 1000 TL lik envanterimi dun satmistim meger calinabilirmis vay be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…