Steam Inventory Helper güvenilir mi?

443595

Hectopat
Bu eklentiyi kullanıp toplu oyun alımı yapacağım güvenilir mi?

An itibarıyla o uygulama tarafından tüm envanterim boşaltıldı uzantının sayfasına girersen çoğu kişi casus yazılım diye uyarmış.. Ben hesabımın giriş geçmişine baktığımda satışların olduğu saatte giriş dahi olmamış direk batır batır satıp kendilerine DotA 2'den 14 kuruşluk bir ürünü 2 bin ₺'ye çekmişler. Bunun gibi birçok şikayeti yabancı kaynaklarda arattığında göreceksin..

Hocam eklentiyi kapatmak yeterli olur mu? Ayrıca bu tür başka uygulamalar var mı? Bu uygulamayı mecbur kullanıyorum. Alternatifi var mı?

Son düzenleme:
Hocam eklentiyi kapatmak yeterli olur mu? Ayrıca bu tür başka uygulamalar var mı? Bu uygulamayı mecbur kullanıyorum. Alternatifi var mı?
Ben önce izinleri kaldırıp sonra uzantiyi kaldırdım Chrome sifirladim. Başka bir eklenti de aynı şeyi yapacaktır çünkü sen onlara alım satım için izin veriyorsun 3 yıl bir şey olmadı ben dışarıdayken patır patır satmaya basladilar. Suç onlara güvenen arastirmayan bende.. ki uzun zamandır işim olmamasına rağmen kaldırmadım sonuç.. değerli bir eşyanın varsa bence hiçbir eklenti ve uygulama kullanma

Hocam Steam hesabına erişseler dahi guard onayı gelmedi mi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…