Ben önce izinleri kaldırıp sonra uzantiyi kaldırdım Chrome sifirladim. Başka bir eklenti de aynı şeyi yapacaktır çünkü sen onlara alım satım için izin veriyorsun 3 yıl bir şey olmadı ben dışarıdayken patır patır satmaya basladilar. Suç onlara güvenen arastirmayan bende.. ki uzun zamandır işim olmamasına rağmen kaldırmadım sonuç.. değerli bir eşyanın varsa bence hiçbir eklenti ve uygulama kullanmaHocam eklentiyi kapatmak yeterli olur mu? Ayrıca bu tür başka uygulamalar var mı? Bu uygulamayı mecbur kullanıyorum. Alternatifi var mı?
Ben önce izinleri kaldırıp sonra uzantiyi kaldırdım Chrome sifirladim. Başka bir eklenti de aynı şeyi yapacaktır çünkü sen onlara alım satım için izin veriyorsun 3 yıl bir şey olmadı ben dışarıdayken patır patır satmaya basladilar. Suç onlara güvenen arastirmayan bende.. Ki uzun zamandır işim olmamasına rağmen kaldırmadım sonuç.. Değerli bir eşyanın varsa bence hiçbir eklenti ve uygulama kullanma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.