Steam Inventory Helper güvenilir mi?

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Yüklemeyi düşünüyordum ama Steam Inventory Helper yükledikten sonra hesabım çalındı skinlerim satıldı Steam Guard'a kod gitmeden mesajlarını görünce yemedi indirmeye ama birçok kişi de uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım diyor. Gerçekten de güvenilir mi?

Ben yıllardır tarayıcı eklentisi olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım yaşayanıda duymadım.

Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum faydasını gördüm zararını görmedim. Güvenlikle alakalı olarak ne gibi bir sorun olabilir ki eğer steam guard kullanıyorsanız haberiniz olmadan nasıl hırsızlık yapabilirler?

Hocam sizde de pazar çökmüş durumda mı bir şey alınıp satılmıyor.

Oyunun eşya sunucusuyla bağlantı kuramadık. Oyunun eşya sunucusu çökmüş veya Steam geçici bağlantı sorunları yaşıyor olabilir. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin.

böyle bir hata veriyor.

Evet.

Sipariş veremiyordum. Ancak sipariş verilen fiyatın altında skin düşmüştü pazara. Satın al deyip aldım. Yani demem o ki şu an sipariş veremiyorsunuz. Eskiden verenlerin de siparişleri teslim edilmiyor. 12,54 sipariş verilen ürünü 11,69'a aldım manuel olarak. İnanmayana SS atarım.

1-2 haftadır her gün aynı saatlerde bu sorun oluyor. Herkeste aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…