Çözüldü Steam IP Proxy Kullanmayın Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Daha fazla  
İyi akşamlar. Steam hesabıma girdiğimde CS:GO operasyonu için kendi banka kartım ile 100 operasyon yıldızı satın alacaktım. Sonra ödeme banka tarafından reddedildi ve 'Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir' başlıklı bir uyarı yazısı geldi. Steam desteğe yazdım, 5 saat olmadan cevap verip olayı çözdüler. Ve ayrıntıları size resim ile anlatayım. Gördüğünüz gibi olay çözüldü. Fakat bir sorum var. 3. resimde "Lütfen satın alım yaparken ve Steam'i kullanırken IP proxy kullanmayın." yazıyor. Herhalde hesabımın kilitlenmesinin ana sebebi bu. Bu IP proxy tam olarak nedir, bilmiyorum. Bunu bilen bir kişi açıklayabilir mi? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• RESIM1.jpg
    257,3 KB · Görüntüleme: 246
  • RESIM2.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 173
  • RESIM3.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 204
Çözüm
VPN açık mıydı? Özel bir DNS veya Proxy kullanıyor musunuz?

Hayır, VPN açık değildi. DNS veya proxy kullandığımı da sanmıyorum ama geçmişte GeForce NOW üzerinden CS:GO oynamayı denemiştim. Nedeni bu olabilir mi?

Düzenleme: Sorun çözüldü, GeForce NOW üzerinden Steam satın alımı yaptığım için bu durum oluşmuştu.
VPN açık mıydı? Özel bir DNS veya Proxy kullanıyor musunuz?

Hayır, VPN açık değildi. DNS veya proxy kullandığımı da sanmıyorum ama geçmişte GeForce NOW üzerinden CS:GO oynamayı denemiştim. Nedeni bu olabilir mi?

Düzenleme: Sorun çözüldü, GeForce NOW üzerinden Steam satın alımı yaptığım için bu durum oluşmuştu.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…