Steam Just Cause 3 Ve Witcher 3 Save Sorunu

Arkadaşlar bir ara JC3 almıştım. Sistemimde kastığı için silmiştim ama 10 saat kadar oynamıştım. Şimdi sitemimi öncekine göre baya bir iyi hale getirdim ve tekrardan JC3 oynamak istedim. Fakat oyunu yüklediğimde 10 saatlik ilerlemem gitmiş yeniden başlamıştım. Aynısı Witcher 3 te de olmuştu. 30 saate yakın oynamış ardından tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama onunda save ler gitmişti. Şüphelendiğim şey ise Epic games üzerinde de JC4 almıştım ama onun genel olarak her oyuna başladığında save almama sorunu vardı. Bunun çözümü ise c deki belgelerim klasörünü d ye(oyunun kurulu olduğu diske) taşımaktı. Bir süre işe yaradı da. Ama şimdi bu iki oyunda bu sorunu yaşıyorum. Sizce sorun nedir?

Hocam Steam ayarlarından bulut kaydetme ayarlarını kontrol eder misiniz? Kapalı olabilir.
Tahminimce açık ama bir bakayım hocam. Çünkü başka oyunlarım da var online ama onlarda sorun yok.
Ekran Görüntüsü (59).png

JC'yi bilmiyorum. JC3 için Steam'de Steam Cloud var gözükmüyor ama Witcher 3'ün bulut kayıt sistemi olduğunu biliyorum. 2017'de oynayıp bitirdiğim kayıt, geçen kış oyunu tekrar indirdiğimde 2017 kaydımın durduğunu gördüm. Belki oyunun ayarlarından da böyle bir şey aktifleştirmek gerekiyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı