PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.493 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.770 Çözümler 27 8 Ağustos 2024 #12 PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Sana kötü bir haberim var hocam.
PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Sana kötü bir haberim var hocam.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 649 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım.
Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.025 Çözümler 87 8 Ağustos 2024 #14 PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde kötü bir haberim var...
PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde kötü bir haberim var...
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 8 Ağustos 2024 #15 ezCAT dedi: Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım. Genişletmek için tıkla...
ezCAT dedi: Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım. Genişletmek için tıkla...
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 649 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #16 PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla...
PeluşPenguen dedi: Kapatamazlar, kapatmaları için ülkenin içinden geçmeleri lazım. Genişletmek için tıkla...
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.493 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #17 ezCAT dedi: Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım. Genişletmek için tıkla... 600'e yakın oyunum var. Kapatırlarsa ilk aylar çıldırır sonra alışırsın, dua edelimde Steam'de oyunları indirip oynayabilmemiz için Steam China gibi bize özel Steam Sirkiy öhöm Türkiye yapsın. En azından aldığımız oyunları indirip oynayabileyim.
ezCAT dedi: Hocam kapanma gibi bir durum olur ise zaten ki olmaz herhalde. Ben biterim çünkü RDR 2, The Walking Dead, FC 24 falan var çıldırırım. Genişletmek için tıkla... 600'e yakın oyunum var. Kapatırlarsa ilk aylar çıldırır sonra alışırsın, dua edelimde Steam'de oyunları indirip oynayabilmemiz için Steam China gibi bize özel Steam Sirkiy öhöm Türkiye yapsın. En azından aldığımız oyunları indirip oynayabileyim.
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.285 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Ağustos 2024 #18 Steam'e erişim engeli getirecek kadar ileri gideceklerini sanmıyorum. Rahat olun.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #19 ezCAT dedi: Eki Görüntüle 2277561 Genişletmek için tıkla... Hocam patladım.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.770 Çözümler 27 8 Ağustos 2024 #20 detista dedi: Steam'e erişim engeli getirecek kadar ileri gideceklerini sanmıyorum. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz
detista dedi: Steam'e erişim engeli getirecek kadar ileri gideceklerini sanmıyorum. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz