hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 28 Ocak 2021 #1 Şu an yeni gelen rio turnuvasının kapsülleri 7,61 den satılıyor. Daha fazla düşer mi 2 TL'ye falan?
bck1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2021 #2 Biraz zor pazarda bayağı aktif olmasi gerekir. Genellikle kapsüller fiyati pek düsmez sanirim Berlin 2019 bayağı ucuzdu ama zamlandi sanirim.
Biraz zor pazarda bayağı aktif olmasi gerekir. Genellikle kapsüller fiyati pek düsmez sanirim Berlin 2019 bayağı ucuzdu ama zamlandi sanirim.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 28 Ocak 2021 #3 bck1 dedi: Biraz zor pazarda bayağı aktif olmasi gerekir. Genellikle kapsüller fiyati pek düsmez sanirim Berlin 2019 bayağı ucuzdu ama zamlandi sanirim. Genişletmek için tıkla... İşte bu da Berlin gibi olabilirimi diyorum yani.
bck1 dedi: Biraz zor pazarda bayağı aktif olmasi gerekir. Genellikle kapsüller fiyati pek düsmez sanirim Berlin 2019 bayağı ucuzdu ama zamlandi sanirim. Genişletmek için tıkla... İşte bu da Berlin gibi olabilirimi diyorum yani.
bck1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2021 #4 Bir zaman fiyatı düşer sonra fiyatı yükselir yine. İzleyerekmi kazanıyoruz yoksa Steam mağazısından mı?
Bir zaman fiyatı düşer sonra fiyatı yükselir yine. İzleyerekmi kazanıyoruz yoksa Steam mağazısından mı?
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 28 Ocak 2021 #5 bck1 dedi: Bir zaman fiyatı düşer sonra fiyatı yükselir yine. İzleyerekmi kazanıyoruz yoksa Steam mağazısından mı? Genişletmek için tıkla... Mağaza kapsülleri açmayı planlıyorum düşünce 4'e 3'e.
bck1 dedi: Bir zaman fiyatı düşer sonra fiyatı yükselir yine. İzleyerekmi kazanıyoruz yoksa Steam mağazısından mı? Genişletmek için tıkla... Mağaza kapsülleri açmayı planlıyorum düşünce 4'e 3'e.
bck1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2021 #6 hellaboutthat dedi: Mağaza kapsülleri açmayı planlıyorum düşünce 4'e 3'e. Genişletmek için tıkla... Max 4-3 dedigin gibi anca öyle olur reis ya da bakarsin ByNoGame'den ucuza gelir.
hellaboutthat dedi: Mağaza kapsülleri açmayı planlıyorum düşünce 4'e 3'e. Genişletmek için tıkla... Max 4-3 dedigin gibi anca öyle olur reis ya da bakarsin ByNoGame'den ucuza gelir.