G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #1 6 liram var. Kar edebilmek için işleyebileceğim bir rozet biliyor musunuz?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 20 Ocak 2023 #2 Rozetten nasıl kar etmeyi bekliyorsunuz anlamadım?
G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #3 Hollywoo dedi: Rozetten nasıl kar etmeyi bekliyorsunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Rozet işleyince item düşüyor ya. Önceden 8 liraya işlediğim bir rozetten 20 liralık item düşürmüştüm.
Hollywoo dedi: Rozetten nasıl kar etmeyi bekliyorsunuz anlamadım? Genişletmek için tıkla... Rozet işleyince item düşüyor ya. Önceden 8 liraya işlediğim bir rozetten 20 liralık item düşürmüştüm.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 20 Ocak 2023 #4 Goralı İnsan dedi: Rozet işleyince item düşüyor ya. Önceden 8 liraya işlediğim bir rozetten 20 liralık item düşürmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hmm ilginç. İlk defa duydum.
Goralı İnsan dedi: Rozet işleyince item düşüyor ya. Önceden 8 liraya işlediğim bir rozetten 20 liralık item düşürmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hmm ilginç. İlk defa duydum.
Siodhach Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 20 Ocak 2023 #5 Badge Pricelist :: Steam Card Exchange Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools. www.steamcardexchange.net Bu siteden price kısmına bir kez basarsan en ucuz rozetler çıkıyor. Mesela şu an en ucuz rozet 0.20 dolar. Ayrıca rozet başına 100xp veriyor.
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools. www.steamcardexchange.net Bu siteden price kısmına bir kez basarsan en ucuz rozetler çıkıyor. Mesela şu an en ucuz rozet 0.20 dolar. Ayrıca rozet başına 100xp veriyor.
Redaust01 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #6 Rozet işleyince item düştüğünü senden duydum. Varsa öyle bir şey hemen alayım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.212 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Ocak 2023 #7 Redaust01 dedi: Rozet işleyince item düştüğünü senden duydum. Varsa öyle bir şey hemen alayım. Genişletmek için tıkla... Nadir bir olay ama evet var böyle bir şey. Ben onun yerine satıyorum daha mantıklı geliyor.
Redaust01 dedi: Rozet işleyince item düştüğünü senden duydum. Varsa öyle bir şey hemen alayım. Genişletmek için tıkla... Nadir bir olay ama evet var böyle bir şey. Ben onun yerine satıyorum daha mantıklı geliyor.
G Goralı İnsan Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #8 Siodhach dedi: Badge Pricelist :: Steam Card Exchange Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools. www.steamcardexchange.net Bu siteden price kısmına bir kez basarsan en ucuz rozetler çıkıyor. Mesela şu an en ucuz rozet 0.20 dolar. Ayrıca rozet başına 100xp veriyor. Genişletmek için tıkla... Site için teşekkürler. Amacım seviye kasmaktan çok item düşmesi. O yüzden item düşürmeye özel bir önerdiğiniz oyun var mıdır?
Siodhach dedi: Badge Pricelist :: Steam Card Exchange Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools. www.steamcardexchange.net Bu siteden price kısmına bir kez basarsan en ucuz rozetler çıkıyor. Mesela şu an en ucuz rozet 0.20 dolar. Ayrıca rozet başına 100xp veriyor. Genişletmek için tıkla... Site için teşekkürler. Amacım seviye kasmaktan çok item düşmesi. O yüzden item düşürmeye özel bir önerdiğiniz oyun var mıdır?
Redaust01 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #9 PUBG ile sandık alıp satabilirsin.