balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Bildiğim kadarıyla idle Master fixlendi buna benzer bir uygulama var mı? Varsa nasıl kullanılır? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Bildiğim kadarıyla idle Master fixlendi buna benzer bir uygulama var mı? Varsa nasıl kullanılır?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Ekim 2020 #2 Idle Master'ı hala kullanıyorum. Mobilde Idle Daddy var, onu kullan. Artı 0 Eksi
ParliaMêrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.379 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #4 BlueStacks indirip Idle Daddy i kullanabilirsin, bence idle Master'dan da daha iyi bir uygulama. Artı 0 Eksi
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 13 Ekim 2020 #5 Bu tür programların kullanmasını önermiyorum hesabınızın yasaklanma ihtimali var. Artı 0 Eksi
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 13 Ekim 2020 #6 İdle daddy ve idle Master. kONF dedi: Bu tür programların kullanmasını önermiyorum hesabınızın yasaklanma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Umarım moderatörler sana yanlış bilgilendirme uyarısı verir. Artı 0 Eksi
İdle daddy ve idle Master. kONF dedi: Bu tür programların kullanmasını önermiyorum hesabınızın yasaklanma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Umarım moderatörler sana yanlış bilgilendirme uyarısı verir.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 13 Ekim 2020 #7 Silinen üye dedi: İdle daddy ve idle Master. Umarım moderatör sana yanlış bilgilendirme uyarısı verir. Genişletmek için tıkla... İleride Steam'in ne yapacağı belli olmaz. Fixlenirse de buraya konu açmazsınız umarım. Çok bilmişlik yapmayın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İdle daddy ve idle Master. Umarım moderatör sana yanlış bilgilendirme uyarısı verir. Genişletmek için tıkla... İleride Steam'in ne yapacağı belli olmaz. Fixlenirse de buraya konu açmazsınız umarım. Çok bilmişlik yapmayın.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 13 Ekim 2020 #8 kONF dedi: İleri de Steam'in ne yapacağı belli olmaz. Fixlenirse de buraya konu açmazsınız umarım. Çok bilmişlik yapmayın. Genişletmek için tıkla... Yasaklanırsa görürüz. İllegal bir şey yok ortada. Artı 0 Eksi
kONF dedi: İleri de Steam'in ne yapacağı belli olmaz. Fixlenirse de buraya konu açmazsınız umarım. Çok bilmişlik yapmayın. Genişletmek için tıkla... Yasaklanırsa görürüz. İllegal bir şey yok ortada.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 13 Ekim 2020 #9 Idle Daddy ve Archi Steam Farm öneririm. Ben Idle Daddy 2 gün açık bırakıp 16 oyundan kart düşürdüm. Artı 0 Eksi
KS KS balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #10 Caner Uncu dedi: Idle Master'ı hala kullanıyorum. Mobilde ıdle daddy var, onu kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin açınızdan forumda sıkıntı olmazsa rica etsem link atabilir misiniz ben bulamadım. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Idle Master'ı hala kullanıyorum. Mobilde ıdle daddy var, onu kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin açınızdan forumda sıkıntı olmazsa rica etsem link atabilir misiniz ben bulamadım.