mustafa kkkkk Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 8 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar sorum şu oyunlardan kart düşüreceğim ama bunu çevrimdışı moddayken yapabilir miyim acaba?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Haziran 2020 #2 Eğer Idle Daddy kullanırsanız çevrimdışı modu var. Çevrimdışı gözükürken kart arkada düşebiliyor. Umarım yanlış anlamamışımdır.
Eğer Idle Daddy kullanırsanız çevrimdışı modu var. Çevrimdışı gözükürken kart arkada düşebiliyor. Umarım yanlış anlamamışımdır.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Haziran 2020 #3 Evet, yapabilirsin. İsterseniz Steam'den kendinizi çevrimdışına alın, isterseniz kullandığınız programdan, fark etmiyor.
Evet, yapabilirsin. İsterseniz Steam'den kendinizi çevrimdışına alın, isterseniz kullandığınız programdan, fark etmiyor.
mustafa kkkkk Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 8 9 Haziran 2020 #4 Ya benim internetim yok o yüzden internet yokken oynarsam yinede düşer mi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Haziran 2020 #5 Hayır, internete bağlı olmanız şart.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Haziran 2020 #6 mustafa kkkkk dedi: Ya benim internetim yok o yüzden internet yokken oynarsam yine de düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düşmez. İnternet lazım kart düşmesi için.
mustafa kkkkk dedi: Ya benim internetim yok o yüzden internet yokken oynarsam yine de düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düşmez. İnternet lazım kart düşmesi için.
mustafa kkkkk Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 8 9 Haziran 2020 #7 Peki yeniden bağlanırsam envanterime öyle mi düşer
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Haziran 2020 #8 mustafa kkkkk dedi: Peki yeniden bağlanırsam envanterime öyle mi düşer Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla oyunu internetsiz oynadıktan sonra internet gelince envantere düşmüyor ancak kesin bilmiyorum.
mustafa kkkkk dedi: Peki yeniden bağlanırsam envanterime öyle mi düşer Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla oyunu internetsiz oynadıktan sonra internet gelince envantere düşmüyor ancak kesin bilmiyorum.