Steam kart kasmak kâr mıdır zarar mıdır?

Egemen Şen

Hectopat
Hem Steam 5 dolar limitini kaldırmak hem de bir şeyler için harcamak için kartıma cüzî bir miktarda para attım fakat şu anlık almak istediğim bir oyun yok, ve 5 doları kaldırmak için yüklediğim parayı harcamam gerekiyormuş. Bu yüzden Zup! Oyunlarını alıp kart kasıp hem yüklediğim parayı harcamış olur hem de yine paramı karta dönüştürüp bakiyemi korurum diye düşündüm fakat Zup! Oyunları 4, 20TL olmuş ve kartlar da 60 kuruş civarında seyrediyor. Ben bu oyunları alırsam basbaya zarar ediyorum sanırım. Kart kasmak artık bitti mi yoksa ben mi bir şeyleri kaçırıyorum?

nadir kartlar çıkarsa güzel kasarsın ama normal kartlar az para getiriyor bana 1 tane 10 tl lik kart düşmüştü mesela

Hocam vallahi parlak kart düşürürseniz çok kâr edersiniz mesela bana God of War'dan parlak kart çıktı 40 lira satış fiyatı var.

nadir kartlar çıkarsa güzel kasarsın ama normal kartlar az para getiriyor bana 1 tane 10 tl lik kart düşmüştü mesela
Ben çok şanslı olmadığımdan nadir kart çıkar mı bilmiyorum, nadir kart çıkmazsa zarara girer miyim?

Genelde 1.05 TL'lik oyunlar 10-20kr kar bırakıyor tabii kar ettirmeyeni de var, toplu bir şekilde idle yaptığında 5-10TL getiriyor bunun yanı sıra parlak kart düşerse tadından yenmiyor.

Hocam CS:GO'da ki kasa düşürüp satma olayını biliyorum ama kart nasıl bir şey ona benzer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…