Steam kart nasıl kasılır?

MrZeusBeys

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ben Steam kart kasmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum, sorum şunlardır;
Steam kart nasıl kasılır?
Bedava kart kasma oyunu var mıdır?
Bir oyunda nasıl ürün satacağım?
Steam pazarına eşya koymak için onay istiyor mu?
Vesaire vesaire açıklık getirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de fiyatı yüksek eşyaları satmak istiyorsanız Steam Guard kullanmanız lazım.

Steam kart İdle master adında bir program ile kasılıyor fakat yasal mı değil mi bilmiyorum.

Steam'de fiyatı yüksek fiyatlı eşyaları satmak istiyorsanız Steam Guard kullanmanız lazım.

Steam kart Idle Master adında bir program ile kasılıyor fakat yasal mı değil mi bilmiyorum.

Peki Steam Guard nedir ve bedava oyun var mıdır kasmak için(Idle Master'dan bahsetmiyorum Steam oyunu.

Bedava kart düşürebileceğin bir oyun yok, bedava oyunlara da oyun içi alım yapman lazım ki kart düşsün.

Peki Steam Guard nedir ve bedava oyun var mıdır kasmak için(Idle Master'dan bahsetmiyorum Steam oyunu.
Steam Guard hesabı ikili doğrulamaya almaktadır. Bir koruma görevi görür yani. Hesaptan satış yapacağınız zaman onaylamanız gerekir buda sizin dışınızda birinin hesaba erişip envanterinize ulaşamasın diye yapılmıs bir koruma.

Steam'de fiyatı yüksek eşyaları satmak istiyorsanız Steam Guard kullanmanız lazım.

Steam kart Idle Master adında bir program ile kasılıyor fakat yasal mı değil mi bilmiyorum.

Yasal ancak VAC banı olan oyunlarda kullanmaman gerekiyor buradan Steam çok büyük pay kazanıyor o yüzden asla bu programları engellemiyor.

Steam Idle Master diye bir uygulama var onu kullanabilirsin. Ne kadar çok oyunun varsa o kadar çok kart kasabilirsin, bir oyundan ortalama maksimum 3-5 kart civarı düşebiliyor. Pazarda satmak içinse hesabında 15 gündür Steam Guard aktif olmalı, illa mobil olanı değil e-posta olarak da olsa geçerli.

Yasal ancak VAC banı olan oyunlarda kullanmaman gerekiyor buradan Steam çok büyük pay kazanıyor o yüzden asla bu programları engellemiyor.

Peki bunların arasından bedava olanları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…