Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 26 Aralık 2022 #11 terraryzng dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. İndirim zamanlarında 200-300 kart listeliyorum olsa bana olurdu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun. Hepsini 1 kuruş altına listeleyeceğim birazdan.
terraryzng dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz. İndirim zamanlarında 200-300 kart listeliyorum olsa bana olurdu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun. Hepsini 1 kuruş altına listeleyeceğim birazdan.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 27 Aralık 2022 #12 Zeki Fırıldak dedi: Evet lazım. Genişletmek için tıkla... Ama kart düşürebiliyoruz dimi? Benim hesap daha 5$ geçmedi, bir kaç kart düşürmek için oyun alıp, Archi Steam Farm dan deniyeceğim de..
Zeki Fırıldak dedi: Evet lazım. Genişletmek için tıkla... Ama kart düşürebiliyoruz dimi? Benim hesap daha 5$ geçmedi, bir kaç kart düşürmek için oyun alıp, Archi Steam Farm dan deniyeceğim de..
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 27 Aralık 2022 #13 Frstghost dedi: Ama kart düşürebiliyoruz değil mi? Benim hesap daha 5$ geçmedi, birkaç kart düşürmek için oyun alıp, Arch'i Steam farmdan deneyeceğim de. Genişletmek için tıkla... Sanırım düşürebiliyosunuz bende nedense ilk başta düşmemişti 5 dolar sınırı kalkınca gelmeye başlamıştı bilemiyorum tam.
Frstghost dedi: Ama kart düşürebiliyoruz değil mi? Benim hesap daha 5$ geçmedi, birkaç kart düşürmek için oyun alıp, Arch'i Steam farmdan deneyeceğim de. Genişletmek için tıkla... Sanırım düşürebiliyosunuz bende nedense ilk başta düşmemişti 5 dolar sınırı kalkınca gelmeye başlamıştı bilemiyorum tam.