C Crpto_ Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 6 26 Haziran 2020 #1 Steam kartla iade alınacak oyunu cüzdan kodu olarak alma. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2020
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 26 Haziran 2020 #2 Alamazsınız. Sadece oyun iadesini Steam cüzdanınıza yapabiliyorlar. Cüzdan kodu vermiyorlar.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #3 GerginGörünüşlüAdam dedi: Alamazsınız. Sadece oyun iadesini Steam cüzdanınıza yapabiliyorlar. Cüzdan kodu vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kart ile aldıysa iade karta yapılıyor.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Alamazsınız. Sadece oyun iadesini Steam cüzdanınıza yapabiliyorlar. Cüzdan kodu vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Kart ile aldıysa iade karta yapılıyor.
C Crpto_ Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 6 26 Haziran 2020 #4 Şey yani kredi kartına gelsin dedim ama sonra vazgeçtim geç geliyormuş Steam cüzdan olarak alabilir miyim? Yani değiştirebilir miyim?
Şey yani kredi kartına gelsin dedim ama sonra vazgeçtim geç geliyormuş Steam cüzdan olarak alabilir miyim? Yani değiştirebilir miyim?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #5 İade ederken Steam cüzdana mı yoksa karta mı? Diye soruyor sana.
C Crpto_ Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 6 26 Haziran 2020 #6 bloodiron9 dedi: İade ederken Steam cüzdana mı yoksa karta mı? Diye soruyor sana. Genişletmek için tıkla... Ben kart seçtim ama sonradan değiştirmek istiyorum
bloodiron9 dedi: İade ederken Steam cüzdana mı yoksa karta mı? Diye soruyor sana. Genişletmek için tıkla... Ben kart seçtim ama sonradan değiştirmek istiyorum
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #7 Crpto_ dedi: Ben kart seçtim ama sonradan değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... İade onaylanmadıysa iptal edip yeni iade oluşturabilirsin büyük ihtimalle.
Crpto_ dedi: Ben kart seçtim ama sonradan değiştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... İade onaylanmadıysa iptal edip yeni iade oluşturabilirsin büyük ihtimalle.
C Crpto_ Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 6 26 Haziran 2020 #8 bloodiron9 dedi: İade onaylanmadıysa iptal edip yeni iade oluşturabilirsin büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Onaylandı ne yazık ki. Teşekkür ederim başka yapılabilecek bir şey var mı?
bloodiron9 dedi: İade onaylanmadıysa iptal edip yeni iade oluşturabilirsin büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Onaylandı ne yazık ki. Teşekkür ederim başka yapılabilecek bir şey var mı?
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #9 Crpto_ dedi: Onaylandı ne yazık ki. Teşekkür ederim başka yapılabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bildiğim kadarıyla artık yapacak bir şey yok.
Crpto_ dedi: Onaylandı ne yazık ki. Teşekkür ederim başka yapılabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bildiğim kadarıyla artık yapacak bir şey yok.