Lil ToLJa Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır?
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 Lil ToLJa dedi: Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri? Artı 0 Eksi
Lil ToLJa dedi: Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri?
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 25 Aralık 2020 #3 Lil ToLJa dedi: Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bende yıllardır öyle, indirim oldumu koydukları afişten daha da berbat oluyor. Tarayıcı görünümü olduğu için sistemle alakası yok bu takılmaların. Artı 0 Eksi
Lil ToLJa dedi: Steam arayüzünde bir donma ve yavaş kasıyormuş gibi bir problem var. Sanki 30 FPS ile arayüzü kontrol ediyorum. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bende yıllardır öyle, indirim oldumu koydukları afişten daha da berbat oluyor. Tarayıcı görünümü olduğu için sistemle alakası yok bu takılmaların.