Mujoe Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Bilgisayara format attım. Sonrasında Witcher 3 indirip oynayacaktım ama böyle bir hata ile karşılaştım. Nasıl indirebilirim eski Save'i? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 21,8 KB · Görüntüleme: 80
Bilgisayara format attım. Sonrasında Witcher 3 indirip oynayacaktım ama böyle bir hata ile karşılaştım. Nasıl indirebilirim eski Save'i?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2022 #2 Şu sayfadan manuel olarak indirebilirsiniz. Steam Cloud Artı 0 Eksi
KS KS Mujoe Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 Rosalind dedi: Şu sayfadan manuel olarak indirebilirsiniz. Steam Cloud Genişletmek için tıkla... İndirip nereye atayım? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Şu sayfadan manuel olarak indirebilirsiniz. Steam Cloud Genişletmek için tıkla... İndirip nereye atayım?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2022 #4 Muhtemelen aşağıdaki dizindedir. Kullanıcı adı > Belgeler > The Witcher 3 Artı 0 Eksi
KS KS Mujoe Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Rosalind dedi: Muhtemelen aşağıdaki dizindedir. Kullanıcı adı > Belgeler > The Witcher 3 Genişletmek için tıkla... İndirmem gereken dosyalar o klasörde var. Neden hata verdi o zaman? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Muhtemelen aşağıdaki dizindedir. Kullanıcı adı > Belgeler > The Witcher 3 Genişletmek için tıkla... İndirmem gereken dosyalar o klasörde var. Neden hata verdi o zaman?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mart 2022 #6 Mujoe dedi: İndirmem gereken dosyalar o klasörde var. Neden hata verdi o zaman? Genişletmek için tıkla... Otomatik eşitleme etkin değilse etkinleştirin. Steam üzerinden oyunun özellikler menüsünde bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mujoe dedi: İndirmem gereken dosyalar o klasörde var. Neden hata verdi o zaman? Genişletmek için tıkla... Otomatik eşitleme etkin değilse etkinleştirin. Steam üzerinden oyunun özellikler menüsünde bulabilirsiniz.
KS KS Mujoe Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #7 Rosalind dedi: Otomatik eşitleme etkin değilse etkinleştirin. Steam üzerinden oyunun özellikler menüsünde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etkin ama hala aynı hata. Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Otomatik eşitleme etkin değilse etkinleştirin. Steam üzerinden oyunun özellikler menüsünde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etkin ama hala aynı hata.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2022 #8 Muhtemelen format atmadan önceki kayıt dosyası eşitlenmedi. Otomatik eşitlemeyi devre dışı bırakın. Bir süre oynadıktan sonra tekrar etkinleştirin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen format atmadan önceki kayıt dosyası eşitlenmedi. Otomatik eşitlemeyi devre dışı bırakın. Bir süre oynadıktan sonra tekrar etkinleştirin.