U Uumt1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Steam kayıt olamıyorum bu şekilde sürekli hata alıyorum. Her şeyi denedim.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.772 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Uumt1 dedi: Steam kayıt olamıyorum bu şekilde sürekli hata alıyorum. Her şeyi denedim. Eki Görüntüle 2411489 Genişletmek için tıkla... Girdiğiniz kullanıcı adı kullanılamıyor demek hocam. Farklı bir kullanıcı adı deneyin.
Uumt1 dedi: Steam kayıt olamıyorum bu şekilde sürekli hata alıyorum. Her şeyi denedim. Eki Görüntüle 2411489 Genişletmek için tıkla... Girdiğiniz kullanıcı adı kullanılamıyor demek hocam. Farklı bir kullanıcı adı deneyin.
U Uumt1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Rowaulf dedi: Girdiğiniz kullanıcı adı kullanılamıyor demek hocam. Farklı bir kullanıcı adı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok denedim rastgele bile yazdım hiçbir şekilde kayıt etmiyor farklı telefondan tarayıcıdan PC'den de denedim aynı hata.
Rowaulf dedi: Girdiğiniz kullanıcı adı kullanılamıyor demek hocam. Farklı bir kullanıcı adı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok denedim rastgele bile yazdım hiçbir şekilde kayıt etmiyor farklı telefondan tarayıcıdan PC'den de denedim aynı hata.
MustiROLA Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Farklı bir kullanıcı adı deneyin hocam. Uumt1 dedi: Çok denedim rastgele bile yazdım hiçbir şekilde kayıt etmiyor farklı telefondan tarayıcıdan PC'den de denedim aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile mi giriş yapıyorsunuz?
Farklı bir kullanıcı adı deneyin hocam. Uumt1 dedi: Çok denedim rastgele bile yazdım hiçbir şekilde kayıt etmiyor farklı telefondan tarayıcıdan PC'den de denedim aynı hata. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile mi giriş yapıyorsunuz?
U Uumt1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 MustiROLA dedi: Farklı bir kullanıcı adı deneyin hocam. Hocam VPN ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
MustiROLA dedi: Farklı bir kullanıcı adı deneyin hocam. Hocam VPN ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.