İbrahim Uysal Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #1 Bir siteden key aldım bedavaya. Bunu nasıl kullanabilirim ? Bir key vermiyor. Steam'e giriş yapıyorsun böyle bir şey oluyor. Yardım eder misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
Bir siteden key aldım bedavaya. Bunu nasıl kullanabilirim ? Bir key vermiyor. Steam'e giriş yapıyorsun böyle bir şey oluyor. Yardım eder misiniz ?
İbrahim Uysal Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #3 User Area - Register user | DLH.NET The Gaming People kaydol sonra en üst köşede key falan yazıyor ona tıkla.
User Area - Register user | DLH.NET The Gaming People kaydol sonra en üst köşede key falan yazıyor ona tıkla.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Temmuz 2014 #4 Sen sanırım Key'i satmak ya da başka birine vermek istiyorsun ama yok öyle bir şey. Ben de aldım şimdi ve oyun kütüphaneme eklendi:
Sen sanırım Key'i satmak ya da başka birine vermek istiyorsun ama yok öyle bir şey. Ben de aldım şimdi ve oyun kütüphaneme eklendi: