Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Ağustos 2018 #1 Twitch'de dolaşırken bir yayın buldum ve izledim. Yyayıncı da bana izlediğim için key attı. Şimdi bu key plati.ru'dan alınmışsa veya başka yerlerden alınmışsa virüs vb. şeyler girme ihtimali var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2018
Twitch'de dolaşırken bir yayın buldum ve izledim. Yyayıncı da bana izlediğim için key attı. Şimdi bu key plati.ru'dan alınmışsa veya başka yerlerden alınmışsa virüs vb. şeyler girme ihtimali var mı?
Çözüm Asım Demir 7 Ağustos 2018 Key ile bu tür bir şey mümkün değil. Plati'den alınmış olsa bile, keyler tek kullanımlıktır. Sorun çıkmaz.
Key ile bu tür bir şey mümkün değil. Plati'den alınmış olsa bile, keyler tek kullanımlıktır. Sorun çıkmaz.
KS KS Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Ağustos 2018 #11 MuX dedi: Hocam keşke kullansaydın kendin. Ama teşekkür ederiz. Başka biri kullanmış Ben de merak ettim şimdi ne çıktı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende çok merak ettim. Artı 0 Eksi
MuX dedi: Hocam keşke kullansaydın kendin. Ama teşekkür ederiz. Başka biri kullanmış Ben de merak ettim şimdi ne çıktı acaba. Genişletmek için tıkla... Bende çok merak ettim.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Ağustos 2018 #12 Uranhay dedi: W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı ama. (İsterseniz girin.) W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı ama. (İsterseniz girin). W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı. İsterseniz girin. W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı. W9XLE-XMYWD-PMQ4C girin ben girmeyeceğim. Ne çıktığını söyleyin ama. Genişletmek için tıkla... Bundan yana sıkıntın olmasın sana lisans anahtarı atmış. Bundan virüs bulaşmaz. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Uranhay dedi: W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı ama. (İsterseniz girin.) W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı ama. (İsterseniz girin). W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı. İsterseniz girin. W9XLE-XMYWD-PMQ4C bunu attı. W9XLE-XMYWD-PMQ4C girin ben girmeyeceğim. Ne çıktığını söyleyin ama. Genişletmek için tıkla... Bundan yana sıkıntın olmasın sana lisans anahtarı atmış. Bundan virüs bulaşmaz. Kolay gelsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Ağustos 2018 #13 Yazık daha ne diyelim. Harf ile virüs bulaşacağını düşünenler var bu zamanda. Artı 0 Eksi