Steam kış indirimlerinde ne alacaksınız?

Önceden korsan bir şekilde oynayıp bitirmiştim, yıllar geçti ve tekrardan oynama hevesim geldi. O yüzden alacağım. Korkutucu olduğu için alıyorum zaten.

Bir gün arkadaşla girmiştik önümüze cam scary mavi bir ayacık gelmişti ben sandalyeden düştüm arkadaş kafayı masaya vurdu lambalar falan kapalı çok korkmuştuk

Bir gün arkadaşla girmiştik önümüze cam scary mavi bir ayacık gelmişti ben sandalyeden düştüm arkadaş kafayı masaya vurdu lambalar falan kapalı çok korkmuştuk
Korkan bir insan değilim, jumpscare gibi şeyler beni etkilemiyor. Oyunun verdiği gerginliğide alıştım zaten. 1 haftaya kalmaz hepsini tekrardan bitiririm.

Korkan bir insan değilim, jumpscare gibi şeyler beni etkilemiyor. Oyunun verdiği gerginliğide alıştım zaten. 1 haftaya kalmaz hepsini tekrardan bitiririm.

ben korku oyunlarını severim ama arkadşsız oynamam zevli olmaz 7 gün önce Outlast aldım indirdim hala girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…