Vuuxe7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 54 22 Aralık 2021 #81 Prey, The Evil Within 2 ve belki Fallout 4 Otomatik Mandalina dedi: RDR2 120 TL altına düşerse onu alacağım, düşmezse Epic'den almak zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Epic'te 60TL'lik kuponla 90TL'ye denk geliyor sanırım.
Prey, The Evil Within 2 ve belki Fallout 4 Otomatik Mandalina dedi: RDR2 120 TL altına düşerse onu alacağım, düşmezse Epic'den almak zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Epic'te 60TL'lik kuponla 90TL'ye denk geliyor sanırım.
A AytugK Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600x Asus Tuf Rtx 4070Ti 16GB(1x16GB) 5600MHz Ram Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #82 Fear serisini almayı düşünüyorum.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #83 kemal1987 dedi: İsabet oyun tavsiye ederim güzel oyun test server var bir de 4 DLC'si bedava eklenmiş bende ekli Hunt Showdown. Alırsanız Online oynamak isteyende varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: TheAnnoyingPigeon I get %200 of all kills steamcommunity.com Ekleyin hocam girelim hafta sonları musaitim.
kemal1987 dedi: İsabet oyun tavsiye ederim güzel oyun test server var bir de 4 DLC'si bedava eklenmiş bende ekli Hunt Showdown. Alırsanız Online oynamak isteyende varsa beklerim. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: TheAnnoyingPigeon I get %200 of all kills steamcommunity.com Ekleyin hocam girelim hafta sonları musaitim.
enacrxx Decapat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 70 22 Aralık 2021 #84 indirimler başladı mi? oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hic kis indirimi falan da yazmiyor steamde
indirimler başladı mi? oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hic kis indirimi falan da yazmiyor steamde
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #85 enacrxx dedi: indirimler başladı mi? oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hic kis indirimi falan da yazmiyor steamde Genişletmek için tıkla... İndirim akşam 9 da başlayacak.
enacrxx dedi: indirimler başladı mi? oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hic kis indirimi falan da yazmiyor steamde Genişletmek için tıkla... İndirim akşam 9 da başlayacak.
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 22 Aralık 2021 #86 enacrxx dedi: İndirimler başladı mi? Oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hiç kis indirimi falan da yazmiyor Steam'de. Genişletmek için tıkla... Saat 20:00 da başlayacak daha başlamadı.
enacrxx dedi: İndirimler başladı mi? Oyunlarin cogu indirime girmiste hades falan alacaktim girmemis alacagim oyunlar hiç kis indirimi falan da yazmiyor Steam'de. Genişletmek için tıkla... Saat 20:00 da başlayacak daha başlamadı.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #87 Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #88 Ben de alabilirsem ETS 2 almayı düşünüyorum. Direksiyon seti yok ama olsun yine de keyif verir.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 22 Aralık 2021 #89 Tek aşkım Max Payne 3. oyunu alacağım kesinlikle
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #90 TextRed dedi: Eki Görüntüle 1248463 Eksi hesabınız yok mu? Ne olur alın. Payday 2 her hesapta olması gereken bir oyun. Adamlar her indirimde %90 indirime sokuyorlar. Almayan kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Tabii alacağım hocam. Maki Winchester dedi: Katılıyorum FNAF'ın lore u muhteşemdir bence tek fakat Security Breach biraz olaylardan uzak kaldı ruhani şeyler gitti kalıntı mevzusu devam etmedi. Genişletmek için tıkla... Yine zaman 1980 değil de 1990 da geçebilirdi pizzacıda en azından.
TextRed dedi: Eki Görüntüle 1248463 Eksi hesabınız yok mu? Ne olur alın. Payday 2 her hesapta olması gereken bir oyun. Adamlar her indirimde %90 indirime sokuyorlar. Almayan kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Tabii alacağım hocam. Maki Winchester dedi: Katılıyorum FNAF'ın lore u muhteşemdir bence tek fakat Security Breach biraz olaylardan uzak kaldı ruhani şeyler gitti kalıntı mevzusu devam etmedi. Genişletmek için tıkla... Yine zaman 1980 değil de 1990 da geçebilirdi pizzacıda en azından.