Steam Kış İndirimlerinde The Witcher 3 indirime girer mi?

isimlzmdeil

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda The Witcher 3 Epic Games'te 165,80₺, birkaç güne Steam'de kış indirimleri gelince Epic Games'te ki fiyattan daha düşük bir fiyata gelir mi? Biraz da Steam'den almak istiyorum çünkü arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. Sorunun özeti: The Witcher 3 Steam'de %90 gibi bir indirim alır mı?

Yaz indirimlerinde almıştı kış indirimlerinde almasıda olası.

Şu anda The Witcher 3 Epic Games'te 165, 80₺, birkaç güne Steam'de kış indirimleri gelince Epic Games'te ki fiyattan daha düşük bir fiyata gelir mi? Biraz da Steam'den almak istiyorum çünkü arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. Sorunun özeti: The Witcher 3 Steam'de %90 gibi bir indirim alır mı?

Hocam girmez diye düşünmekteyim. Çünkü şu an CDPR oyunlarında genel indirim var. Kış indiriminde tekrar yapmazlar. Eğer yaparlarsa, art arda üç kez indirim yapmış olacaklar. Bu yüzden alacaksanız şimdi alın.

Yaz indirimlerinde yüzde olarak kaç indirim almıştı hatırlıyor musunuz?
%90 indirime girmişti hocam yaz indirimlerinde.

1734466550707.png

Neredeyse her indirimde indirime giren oyunlardan birisi. Alması muhtemel olasılık.

Şu anda The Witcher 3 Epic Games'te 165,80₺, birkaç güne Steam'de kış indirimleri gelince Epic Games'te ki fiyattan daha düşük bir fiyata gelir mi? Biraz da Steam'den almak istiyorum çünkü arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. Sorunun özeti: The Witcher 3 Steam'de %90 gibi bir indirim alır mı?
%80'e kesin gözüyle bakıyorum da %90 zannetmiyorum. Hocam ayrıca Steam bir topluluk merkezi ve oyun satan bir yer, Epic Games dijital oyun satan bir platform sadece. Bu yüzden mümkünse Steam'den almak daha iyi zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı