Mühendis_FatihADG Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 12 Makaleler 5 Yer TRABZON / SAKARYA / TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #1 Kendinizi sıkı tutun , indirim bekledigimizdende yakin gibi duruyor . Bu kanıya nerden..? nasil..? ulaştıgımı sorar gibisiniz ; Hemen açıklıyorum. Reddit‘te bir kullanıcının verdigi görselde steam'in efsane indirimi tarihi sızdırıldıgı görüldü . İndirimler "muhtemelen" ; 18 Aralık – 2 Ocak arası Tabi ki Resmi Bilgi olmadigini unutmayalim.
Kendinizi sıkı tutun , indirim bekledigimizdende yakin gibi duruyor . Bu kanıya nerden..? nasil..? ulaştıgımı sorar gibisiniz ; Hemen açıklıyorum. Reddit‘te bir kullanıcının verdigi görselde steam'in efsane indirimi tarihi sızdırıldıgı görüldü . İndirimler "muhtemelen" ; 18 Aralık – 2 Ocak arası Tabi ki Resmi Bilgi olmadigini unutmayalim.
9Tails Hectopat Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 184 Makaleler 1 12 Aralık 2014 #2 Valla exploration sale beklediğim gibi değildi umarım buradan güzel bir şeyler çıkar.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #3 Son bahar indirimi güzeldi ya öyle demeyin. Tabii benim istediğim oyunlar indirime girdi ondan bana iyi geldi indirimler.
Son bahar indirimi güzeldi ya öyle demeyin. Tabii benim istediğim oyunlar indirime girdi ondan bana iyi geldi indirimler.
Mühendis_FatihADG Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 12 Makaleler 5 Yer TRABZON / SAKARYA / TRABZON Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #4 Kesinlikle sonbahar indirimi kütüphanemizi azda olsa genisletti ama yilbasi indirimleri efsanedir
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #5 Geçen sonbahardaki indirimler yüzünden cüzdanda para kalmadı
alitalhasahin Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 153 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2014 #6 Tahminler an itibariyle doğru çıktı.