Çözüldü Steam kısıtlama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samet Kayalar

Centipat
Arkadaşlar merhaba, araştırdım ancak net bir cevap bulamadım. Steam cüzdan kodları $5'lık kısıtlamayı kaldırır mı? (Yeterli miktarda yatırırsam)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunun cevabini kendiniz bulmussunuz ama, yine de paylasmakta fayda var diye düsünüyorum.

Bu özelliklere erişmenizi sağlayacak bazı satın alma örnekleri şöyledir:

• Steam Cüzdanınıza 5 Amerikan Doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak
  • Steam hesabınıza 5 Amerikan Dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)
ÇÖZÜLDÜ. Kısıtlamayı Kaldırıyor sunaki dolar kuruyla 5 dolar 30tl25 kuruş yapıyor ben 33tl yatırdım kartlar ile 25tllik kart 5 tllik kart ve 3 tllik kart olacak şekilde açtı.

NOT: Kart kullanma sebebim steamdan 20tl ve 50tl arası yatırılmaması.

Sorunun cevabini kendiniz bulmussunuz ama, yine de paylasmakta fayda var diye düsünüyorum.

• Steam Cüzdanınıza 5 Amerikan Doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak
  • Steam hesabınıza 5 Amerikan Dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek
  • Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)

Çözüm

• Steam Cüzdanınıza 5 amerikan doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek.
  • Steam Mağazasından 5 amerikan doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak.
  • Steam hesabınıza 5 amerikan dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek.
  • Steam mağazasından 5 amerikan doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)

Bende bir tane yan hesabımda hiç harcama yapmadığım için kısıtlaması var. 5 dolar para yatırmak istemiyorum yan hesaba, yan hesapla Steam cüzdan kodu hediye etsem ana hesaba sonuçta 5 dolarlık işlem yaptım diye kısıtlama kalkar mı acaba?
Özür dilerim yukarıdaki yazanlardan anlayamadım benim sorumun cevabı var mı diye.
Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı