Steam kısıtlı hesapta kart düşüyor mu?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar geçen gün yeni hesap açmıştım. İnternette bir sitede görevleri yaparak paralı oyunları bedavaya alabiliyorum. Dün 4 tane kart düşüren oyun aldım. Hesabım 0 Level kısıtlı. Akşam oyunların hepsini başlattım ama 5 saat olmasına rağmen hiçbirinden kart düşmüyor ama hepsinde "3 kart kaldı" yazıyor. Eski hesabım 16 Level'di ve aynı oyunları eski hesabımda 3-3.5 saatte en az 1 kart düşürüyordum. Size sorum kısıtlı 0 Level hesapta kart düşürme hakkı olan oyunlarda kart düşüyor mu? İlla 5 dolar yükleyip harcama yapıp kısıtlamayı kaldırdıktan sonra mı kartlar düşmeye başlıyor?

Arkadaşlar geçen gün yeni hesap açmıştım. İnternette bir sitede görevleri yaparak paralı oyunları bedavaya alabiliyorum. Dün 4 tane kart düşüren oyun aldım. Hesabım 0 Level kısıtlı. Akşam oyunların hepsini başlattım ama 5 saat olmasına rağmen hiçbirinden kart düşmüyor ama hepsinde "3 kart kaldı" yazıyor. Eski hesabım 16 Level'di ve aynı oyunları eski hesabımda 3-3.5 saatte en az 1 kart düşürüyordum. Size sorum kısıtlı 0 Level hesapta kart düşürme hakkı olan oyunlarda kart düşüyor mu? İlla 5 dolar yükleyip harcama yapıp kısıtlamayı kaldırdıktan sonra mı kartlar düşmeye başlıyor?
Sorunu çözdünüz mü?

Evet hocam kısıtlamayı kaldırmadan önce düşmüyor.

Hocam 5 dolar yükleme yaptım fakat hesabım Steam Guard sıfırlandığı için kısıtlamada. Bu durumda kart düşer mi yoksa kısıtlamanın kalkması mı gerekiyor?

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-10_191047.png
    resim_2021-02-10_191047.png
    83 KB · Görüntüleme: 127
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı