Rehber Steam koleksiyon kartları ile kar etmek

Neye göre güvenilir değil diyorsun?

Mağdurları çok hocam çünkü.

Neye göre güvenilir değil diyorsun?

Emeğinize sağlık hocam, detaylı olmuş. Bence bu yöntemde önemli olan ne kadar bekleyip ne kadar bakiye elde ettiğiniz.

Koleksiyon kartlarıyla uğraşmak yerine CS Prime alın, oynamazsanız bile en kötü ölüm maçına girip afk bırakıp item düşürüp satın daha çok kar edersiniz.
AGA ben ölüm maçında kaç kere afk bıraktım düşmedi bişey

*Kartların haftalık ve aylık ulaştığı satış rakamlarına, oyunu almadan önce de bakabilirsiniz. O an karlı görünmeyen bir oyunun kartları aslında sadece o anlığına karsız görünüyor olabilir.

*Sabretme süresi tamamen size kalmış, haftalık ya da aylık (yıllık önermiyorum) tabloya bakarak satış rakamınızı seçersiniz. Kartın gördüğü zirve fiyatı değil de, ortalama fiyata koyun. Zirve fiyatı görmesini beklemeye genelde değmez.

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum Idle Daddy'den telefonumun arka planında çalışıyor çoğu zaman ve çok aşırı bir para olmasa da kar bırakıyor diyebilirim en azından indirimlerde istediğim oyunu alabilecek kadar para bırakıyor.

Yararlı bir rehber olmuş. İndie daddy kullanarak kartları düşürebilirsiniz. Gezerken, bilgisayar kapalıyken, film izlerken, her şekilde kart ve oyun süresi kasmanızı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…