Rehber Steam koleksiyon kartları ile kar etmek

Fiyatı yüksek belirleyip beklemede günlük satış miktarını en alttaki grafikte bulup o rakamlara yakın satış miktarı koyun.
Evet, satış rakamına dikkat etmediğim için elimde patlayan kart olmuştu, özellikle parlak kartlarda buna çok dikkat etmelisiniz.

Ortalama 30 kuruştan satın aldığım kartları 45₺'ye kadar fiyatını çıkarmıştım ve 60₺'ye satmayı düşünüyordum fakat aşırı düşük satış yüzünden fiyatı çok hızlı düştü, şuan bile hiç satamadım. Fiyatı 0.50₺'ye kadar düşürdüm, yine kar sayılır fakat umduğum olmadı işte.

Son düzenleme:

İndirimlerde istediğiniz oyunlar kaç TL oluyor hocam mesela.

Koleksiyon kartlarıyla uğraşmak yerine CS Prime alın, oynamazsanız bile en kötü ölüm maçına girip AFK bırakıp item düşürüp satın daha çok kar edersiniz.

Sırf bunun için aldım en az 15 saattir AFK bıraktım hala kasa düşmedi.

İndirimlerde istediğiniz oyunlar kaç TL oluyor hocam mesela.
Damlaya damlaya göl olur olayı bu hocam.

Ben kartlardan gelen kar ile Beam.NG almıştım 32₺'ye.

Damlaya damlaya göl olur olayı bu hocam.

Ben kartlardan gelen kar ile Beam.NG almıştım 32₺'ye.
Hocam bir sorum var, Idle Master'ı kullanırken sürekli oyun değiştiriyorum ve arkadaşlarıma bildirim gidiyor, bende rahatsız olmalarını istemiyorum. Ne yapmam lazım var mıdır bir çözümü?

Hocam bir sorum var, Idle Master'ı kullanırken sürekli oyun değiştiriyorum ve arkadaşlarıma bildirim gidiyor, bende rahatsız olmalarını istemiyorum. Ne yapmam lazım var mıdır bir çözümü?
steami çevrimdışı modunda kullan.

Öyle yapınca kartlar anında geliyor mu peki?
Hayır. ama arkadaşlarını rahatsız etmemiş olursun ve anında gelme diye birşey yok aksine sen kart kazandıkça steam kart çıkartma süreni arttırıyor.

Steam uygulamasından kendinizi görünmez yapın. Sol üstten arkadaşlar tuşuna basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…