Rehber Steam koleksiyon kartları ile kar etmek

Destansı kart farmer anı:

Hocam toplam kaç TL kazandınız?
Eğer sabretmeden kartları satarsanız 60 kuruşluk oyunlarda %100 birkaç kuruş daha fazla oyunlardan %50 kar edebilirsiniz (zarar etme ihtimali de var.)

Sabrederseniz bazı ucuz oyunlardan 3 kat kar edebilirsiniz. Belki 1 hafta belki 1 ay sabretmeniz gerekebilir (fiyatı kötü seçmek daha fazla beklemenize neden olabilir).

Hocam benim sorduğum 336 saatte ne kadar kâr ettiniz?

Hocam benim sorduğum 336 saatte ne kadar kâr ettiniz?
Genelde hesap yapmadığım için alım geçmişime bakıp hesaplamamaya çalıştım ama yapamadım. 2 hafta içinde kart düşürmek için aldığım oyunlara toplam 122₺ harcadığımı biliyorum fakat kartları hemen satmadığımdan net karımı henüz hesaplayamıyorum.

Tahmini edeceğim kar 100-150₺.

Son düzenleme:
Zamanında bunu çok yaptım ve şunu söyleyeyim Steam inventory helper güvenilir değil kullanmayın bana bir şey olmadı diyenlerede güvenmeyin benden tavsiye.
Bende neden sürekli steam guard onaylama bildirimi geliyor diyordum. Ama steam guarddan onaylamadan bir şey yapamayacaklarından ve uygulama işimi aşırı kolaylaştırdığından kullanıyorum hâlâ. Steam guard kullanıyor ve steam şifresinin aynını başka sitelerde de kullanmıyorsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uzantıyla işiniz bitince silip şifreyi değiştirerek kökten çözülür sorun bence.

Son düzenleme:
Koleksiyon kartlarıyla uğraşmak yerine CS Prime alın, oynamazsanız bile en kötü ölüm maçına girip afk bırakıp item düşürüp satın daha çok kar edersiniz.
Artık AFK bırakarak değil, level atlayarak item düşüyor fakat oynayacak zamanı olan birisi için hala mantıklı bir hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…