Steam koleksiyon kartlarını görmüyor

SensOuma

Hectopat
Bugün 3 yeni oyun aldım. Idle Master ile de denedim hiçbir şekilde kartları görmüyor. Oyunda daha hiç kart düşürmedim neden kart hakkınız kalmadı yazıyor?

Dosya Ekleri

• 1678187338430.png
    189,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 1678187381103.png
    188 KB · Görüntüleme: 45
  • 1678187414350.png
    183,6 KB · Görüntüleme: 40
Öncelik başimdan geçen olayı anlatayım. Daha 4-5 gün önce. Bende de aynı sorun oluyordu. İdle daddy oyunları görmüyordu. Marketten baktığımda oyun alinmiş gözükmüyordu üzerine tıkladığında fotoğrafın altına kütüphanede yazıyordu. Hesabımın satın alımlarına baktiğimda oyunlar sisteme başarısız olarak düşmüş. Oyunları iade edip tekrar aldım. İndirimden dolayı korkunuz olmasın 72 saat boyunca alabiliyorsunuz,indirim bitse bile. Bir bak ona göre benim yaptıklarımı yaparsın.

Destekle iletişime geçtiniz mi?

Destekle iletişime geçmedim önce buraya sormak istedim. Şu an oyunlara iade talebi oluşturdum, iade edip tekrar alacağım bu sorunu yaşayan bir kişi bu şekilde düzeldiğini söylemiş ama bir fikrim yok.

Kütüphanede gözüküyor mağazadan baktığımda hocam.

Dosya Ekleri

• 1678188034494.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 40
Satın alımlardan bakın. Orda başarisiz olup olmadığı yazıyor. Ben nays ile ödeme yaptığımdan beri hep bu sıkıntı yaşıyorum. İlla bir iade edip tekrar almam gerekiyor.

Buradan fiili bir çözüm çıkmaz yüksek ihtimal. Destekle iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur.

Satın alımlardan bakın. Orada başarisiz olup olmadığı yazıyor. Ben Nays ile ödeme yaptığımdan beri hep bu sıkıntı yaşıyorum. İlla bir iade edip tekrar almam gerekiyor.

Hocam hiçbir sorun gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 1678188875950.png
    9 KB · Görüntüleme: 31
Hocam hiçbir sorun gözükmüyor.

Hocam orada üste satın alımı tamamlayamiyorum gibi bir seçenek varsa tıklayın orada belli olur. O sekmede odenmiş gözükse de tıkladıktan sonra başarisiz gozukuyor. Bende programın görmediği her oyun burada başarisiz olan oyunlardi seni bilemem. S. Valleyide indirim bittikten sonra aldım bu sebepten ötürü.

Dosya Ekleri

• IMG_20230307_144953.jpg
    194,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230307_144921.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…