ayazmrl Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayar kolu görüyor ama Steam'de FIFA 23 görmüyor. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #2 ayazmrl dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayar kolu görüyor ama Steam'de FIFA 23 görmüyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşadım kolu tak steami geeniş ekran yap fifaya gel kontrolcü simgesine bas steam girdisini etkinleştir yap
ayazmrl dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayar kolu görüyor ama Steam'de FIFA 23 görmüyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşadım kolu tak steami geeniş ekran yap fifaya gel kontrolcü simgesine bas steam girdisini etkinleştir yap
ayazmrl Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #3 leomessy dedi: Merhaba aynı sorunu yaşadım kolu tak steami geeniş ekran yap fifaya gel kontrolcü simgesine bas steam girdisini etkinleştir yap Genişletmek için tıkla... yaptım ama sorun çözülmedi
leomessy dedi: Merhaba aynı sorunu yaşadım kolu tak steami geeniş ekran yap fifaya gel kontrolcü simgesine bas steam girdisini etkinleştir yap Genişletmek için tıkla... yaptım ama sorun çözülmedi
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #4 ayazmrl dedi: yaptım ama sorun çözülmedi Genişletmek için tıkla... Kol nasil bir kol