H hüseyin24 Kilopat Katılım 23 Şubat 2018 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Oyun kolum bilgisayarda gözüküyor ama Steam'de gözükmüyor. FIFA 2023'te de gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
C caglarv0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi ? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim. Son düzenleme: 27 Mart 2023
Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi ? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim.
R rido1 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 caglarv0 dedi: Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka bana anlatsana.
caglarv0 dedi: Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka bana anlatsana.
orhantekno Zeptopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 caglarv0 dedi: Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi ? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... merhaba çözümü yazabilirmisiniz
caglarv0 dedi: Aynı sorun bende de var kaç gündür her yolu denedim düzelmedi, siz çözüm bulabildiniz mi ? Merhaba sorunu çözümledim, eğer dilerseniz size nasıl yaptığımı aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... merhaba çözümü yazabilirmisiniz