muhammedaliTr20 Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Steam'de kontrolcüm orijinal PS4. Yanlışlıkla Xbox yapılandırma desteğine bastım sonra kapattım. Xbox olarak gözüküyor. Tekrar PS4 desteğini nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023
Steam'de kontrolcüm orijinal PS4. Yanlışlıkla Xbox yapılandırma desteğine bastım sonra kapattım. Xbox olarak gözüküyor. Tekrar PS4 desteğini nasıl yapacağım?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 14 Şubat 2023 #2 Zaten hep öyle gösteriyordu. Bende ds4 kullaniyorum ve oyunlar da hep xbox tuslari gösteriliyor.
muhammedaliTr20 Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Frstghost dedi: Zaten hep öyle gösteriyordu. Bende DS4 kullanıyorum ve oyunlar da hep Xbox tuslari gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... Bende ilk PS4 gözüküyordu sonra bağlanma hatası oldu FIFA23 de yanlışlıkla ayardan Xbox yaptım sonra PS4 bastım desteğe şimdi öyle kaldi.
Frstghost dedi: Zaten hep öyle gösteriyordu. Bende DS4 kullanıyorum ve oyunlar da hep Xbox tuslari gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... Bende ilk PS4 gözüküyordu sonra bağlanma hatası oldu FIFA23 de yanlışlıkla ayardan Xbox yaptım sonra PS4 bastım desteğe şimdi öyle kaldi.