S SadAlmons3 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Steam'i Shift+Tab'dayken bir anda korece oldu bütün Steam arayüzü değil ama profil kısmına girince oluyor dili değiştirip. Tekrar Türkçe yaptım olmadı Steam için ayrı bir uygulama dosya vb. şeyler indirmedim. Çözümü nasıldır sizce?
Steam'i Shift+Tab'dayken bir anda korece oldu bütün Steam arayüzü değil ama profil kısmına girince oluyor dili değiştirip. Tekrar Türkçe yaptım olmadı Steam için ayrı bir uygulama dosya vb. şeyler indirmedim. Çözümü nasıldır sizce?
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.639 Çözümler 24 12 Temmuz 2023 #2 Ülkeyi ve dil tercihlerini kontrol ettiniz mi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Temmuz 2023 #3 Yasayan cok oldu ama cözümü bulamadik. Suan ki en iyi cözüm steami silip, indirmek.
S SadAlmons3 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 Berkay4154 dedi: Ülkeyi ve dil tercihlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim sıkıntı yok. Frstghost dedi: Yasayan cok oldu ama çözümü bulamadik. Şu anki en iyi cözüm Steam'i silip, indirmek. Genişletmek için tıkla... Denerim cevaplarınız için sağ olun.
Berkay4154 dedi: Ülkeyi ve dil tercihlerini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim sıkıntı yok. Frstghost dedi: Yasayan cok oldu ama çözümü bulamadik. Şu anki en iyi cözüm Steam'i silip, indirmek. Genişletmek için tıkla... Denerim cevaplarınız için sağ olun.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 12 Temmuz 2023 #5 SadAlmons3 dedi: Kontrol ettim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Dili değiştirip bir daha Türkçe'ye almayı dener misiniz?
SadAlmons3 dedi: Kontrol ettim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Dili değiştirip bir daha Türkçe'ye almayı dener misiniz?
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.639 Çözümler 24 12 Temmuz 2023 #6 SadAlmons3 dedi: Kontrol ettim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Steam penceresinin sol üstünde "Steam" yazan yerden ayarları açıp arayüz bölümünden "Steam İstemci Dili"ni kontrol ettiniz mi?
SadAlmons3 dedi: Kontrol ettim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Steam penceresinin sol üstünde "Steam" yazan yerden ayarları açıp arayüz bölümünden "Steam İstemci Dili"ni kontrol ettiniz mi?
S SadAlmons3 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 AlexFergusonHayranı dedi: Dili değiştirip bir daha Türkçe'ye almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim Steam'i kapatıp açınca yeniden oluyor. Not: Steam web tamamen korece oldu onu açıklamaya yazmayı unutmuşum. Berkay4154 dedi: Steam penceresinin sol üstünde "Steam" yazan yerden ayarları açıp arayüz bölümünden "Steam istemci dili"ni kontrol ettiniz mi?Eki Görüntüle 1859027 Genişletmek için tıkla... Ettim Türkçe.
AlexFergusonHayranı dedi: Dili değiştirip bir daha Türkçe'ye almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim Steam'i kapatıp açınca yeniden oluyor. Not: Steam web tamamen korece oldu onu açıklamaya yazmayı unutmuşum. Berkay4154 dedi: Steam penceresinin sol üstünde "Steam" yazan yerden ayarları açıp arayüz bölümünden "Steam istemci dili"ni kontrol ettiniz mi?Eki Görüntüle 1859027 Genişletmek için tıkla... Ettim Türkçe.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.639 Çözümler 24 13 Temmuz 2023 #8 SadAlmons3 dedi: Ettim Türkçe. Genişletmek için tıkla... Biraz adım adım oluyor ama indirme bölgenizi kontrol ettiniz? Hepsinin bir fotoğrafını atarsanız belki atladığınız vardır.
SadAlmons3 dedi: Ettim Türkçe. Genişletmek için tıkla... Biraz adım adım oluyor ama indirme bölgenizi kontrol ettiniz? Hepsinin bir fotoğrafını atarsanız belki atladığınız vardır.