MustafaDenizOfficial Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 İlk defa başıma geliyor. Kütüphane kısmındayım mağaza topluluk olan sekmelere tıklayamıyorum ama girmiyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
İlk defa başıma geliyor. Kütüphane kısmındayım mağaza topluluk olan sekmelere tıklayamıyorum ama girmiyor. Ne yapmam lazım?
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 Aile görünümde olabilirsiniz belki. Sağ üst kısımda yeşil bir buton var mı? Artı 0 Eksi
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 9 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #3 Aile paylaşımı açık olmalı. Aile paylaşımı açık mı kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Ocak 2023 #4 Gece Steam çökmüştü, ondan dolayı sorunlar oluyordu. Şu an sorun yoktur muhtemelen. yigitbil1 dedi: Aile paylaşımı açık olmalı. Aile paylaşımı açık mı kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı ile Aile görünümü farklı şeyler. Artı 0 Eksi
Gece Steam çökmüştü, ondan dolayı sorunlar oluyordu. Şu an sorun yoktur muhtemelen. yigitbil1 dedi: Aile paylaşımı açık olmalı. Aile paylaşımı açık mı kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı ile Aile görünümü farklı şeyler.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 9 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #5 armas dedi: Gece Steam çökmüştü, ondan dolayı sorunlar oluyordu. Şu an sorun yoktur muhtemelen. Aile paylaşımı ile Aile görünümü farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü demek istedim zaten hocam. Yanlış bir şey yazdıysam raporlarsınız. Artı 0 Eksi
armas dedi: Gece Steam çökmüştü, ondan dolayı sorunlar oluyordu. Şu an sorun yoktur muhtemelen. Aile paylaşımı ile Aile görünümü farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü demek istedim zaten hocam. Yanlış bir şey yazdıysam raporlarsınız.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Ocak 2023 #6 yigitbil1 dedi: Aile görünümü demek istedim zaten hocam. Yanlış bir şey yazdıysam raporlarsınız. Genişletmek için tıkla... Raporlanacak bir şey yok, yardım etmeye çalıştığın belli. Senin de bilgin olsun, bir dahaki sefere dikkatli olman için belirttim. Artı 0 Eksi
yigitbil1 dedi: Aile görünümü demek istedim zaten hocam. Yanlış bir şey yazdıysam raporlarsınız. Genişletmek için tıkla... Raporlanacak bir şey yok, yardım etmeye çalıştığın belli. Senin de bilgin olsun, bir dahaki sefere dikkatli olman için belirttim.