Steam kullanıcısı dolandırmaya mı çalışıyor?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Az önce bir teklif alıp "beni takas için ekle" başlığı altında bir takas mesajı aldım, kullanıcıya arkadaşlık isteği gönderdim. Başlarda her şey normaldi bana asıl hesabını gönderdi envanterinde gerçekten bayonet doppler, karambit mazi gibi eşyalardan birçok bulunuyordu. Sonra bana ben arka plan satın alacağım bana arka plan satın almama yardım edersen sana flip knife doppler hediye edeceğim dedi, bende "senin bu hile yöntemin çok iyiymiş. Beğendim" şeklinde mesaj attım ve beni herhangi bir şekilde şikayet edip banlattırabilir mi? Yani kastığım hani bu beni dolandırmaya çalıştı ben gayet iyi niyetli yaklaştım gibisinden şikayet atıp.

Dolandırılmaya çalışan sizsiniz ve sizi şikayet edince siz mi banlanacaksınız? Sorun olmaz. Mantıksızlığı buradan görebilirsiniz mesela, rahat olun.

Dolandırılmaya çalışan sizsiniz ve sizi şikayet edince siz mi banlanacaksınız? Sorun olmaz. Mantıksızlığı buradan görebilirsiniz mesela, rahat olun.
Hile falan yazdım diye hani sorun çıkmaz dimi. Dolandırıcı yerine yani güzel hile taktiği imiş yazdım

@10MG, bir şey olmaz. Rahat olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı