Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ben bir Steam kullanıcısından bir oyunu ucuzdan alabilir miyim?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 16 Eylül 2021 #2 Size cüzdan bakiyesini eritmek için gift yoluyla oyunu hediye edip sizden reel para alabilir. Genelde ekstra %20-25 indirim yaparlar.
Size cüzdan bakiyesini eritmek için gift yoluyla oyunu hediye edip sizden reel para alabilir. Genelde ekstra %20-25 indirim yaparlar.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2021 #3 Evet. Gift olarak yollar ve sen de parasını atarsın.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #4 Heberiu dedi: Size cüzdan bakiyesini eritmek için gift yoluyla oyunu hediye edip sizden reel para alabilir. Genelde ekstra %20-25 indirim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Ben parasını veririm vermesine de terso olabilir mi mesela ben oyunu alırım adam da sırf dava açmak vs için parayı göndermedi gibisinden.
Heberiu dedi: Size cüzdan bakiyesini eritmek için gift yoluyla oyunu hediye edip sizden reel para alabilir. Genelde ekstra %20-25 indirim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Ben parasını veririm vermesine de terso olabilir mi mesela ben oyunu alırım adam da sırf dava açmak vs için parayı göndermedi gibisinden.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2021 #5 Anunswin dedi: Ben parasını veririm vermesine de terso olabilir mi mesela ben oyunu alırım adam da sırf dava açmak vs için parayı göndermedi gibisinden. Genişletmek için tıkla... Referans bu yüzden var. Güvenemediğin biriyle bu işi yapma. Parandan olursun.
Anunswin dedi: Ben parasını veririm vermesine de terso olabilir mi mesela ben oyunu alırım adam da sırf dava açmak vs için parayı göndermedi gibisinden. Genişletmek için tıkla... Referans bu yüzden var. Güvenemediğin biriyle bu işi yapma. Parandan olursun.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #6 Blondie dedi: Referans bu yüzden var. Güvenemediğin biriyle bu işi yapma. Parandan olursun. Genişletmek için tıkla... Oyunu atmadan parayı göndermem bende kazık olmaz sadece tanımadığım bir insan olmadığı için güven ilişkileri işte.
Blondie dedi: Referans bu yüzden var. Güvenemediğin biriyle bu işi yapma. Parandan olursun. Genişletmek için tıkla... Oyunu atmadan parayı göndermem bende kazık olmaz sadece tanımadığım bir insan olmadığı için güven ilişkileri işte.
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 16 Eylül 2021 #7 Genelde, ilk para gönderilir zaten. Güvenilir birisi ile yapmazsanız sizin başınız yanar. Referans çok önemlidir.
Genelde, ilk para gönderilir zaten. Güvenilir birisi ile yapmazsanız sizin başınız yanar. Referans çok önemlidir.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #8 Heberiu dedi: Genelde, ilk para gönderilir zaten. Güvenilir birisi ile yapmazsanız sizin başınız yanar. Referans çok önemlidir. Genişletmek için tıkla... Referans ne oluyor?
Heberiu dedi: Genelde, ilk para gönderilir zaten. Güvenilir birisi ile yapmazsanız sizin başınız yanar. Referans çok önemlidir. Genişletmek için tıkla... Referans ne oluyor?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 16 Eylül 2021 #9 Başkasına oyun satışı yaptığına dair, güvenilirlik bildirgesi. Ya reel kişi ya kurum ya da resim gibi her türlü belge.
Başkasına oyun satışı yaptığına dair, güvenilirlik bildirgesi. Ya reel kişi ya kurum ya da resim gibi her türlü belge.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 16 Eylül 2021 #10 @Anunswin daha önce bu işi yaptığına dair bir kanıt.