1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 5 Haziran 2018 #1 Left 4 Dead 2 oyununu satın aldığımda yanında beta versiyonu vardı. Ama artık kütüphanemde bulunmuyor. Sebebi nedir? Hatta indirmiştim bir ara.
Left 4 Dead 2 oyununu satın aldığımda yanında beta versiyonu vardı. Ama artık kütüphanemde bulunmuyor. Sebebi nedir? Hatta indirmiştim bir ara.
BatuhanOkumus Megapat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #2 Herkesde kaldırıldı senlik bir sorun yok.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 5 Haziran 2018 #3 BatuhanOkumus dedi: Herkesde kaldırıldı senlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içimdeki korku gitmiş oldu.
BatuhanOkumus dedi: Herkesde kaldırıldı senlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içimdeki korku gitmiş oldu.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 5 Haziran 2018 #4 BatuhanOkumus dedi: Herkesde kaldırıldı senlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Neden kaldırıldı ki ?
BatuhanOkumus dedi: Herkesde kaldırıldı senlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Neden kaldırıldı ki ?
BatuhanOkumus Megapat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #5 Unturned dedi: Neden kaldırıldı ki ? Genişletmek için tıkla... Normali varken betasını ne yapacaksın ki? Kaldırılma sebebini bilmiyorum.
Unturned dedi: Neden kaldırıldı ki ? Genişletmek için tıkla... Normali varken betasını ne yapacaksın ki? Kaldırılma sebebini bilmiyorum.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 5 Haziran 2018 #6 BatuhanOkumus dedi: Normali varken betasını ne yapacaksın ki? Kaldırılma sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu hiç oynamadım. Merakımdan sordum.
BatuhanOkumus dedi: Normali varken betasını ne yapacaksın ki? Kaldırılma sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu hiç oynamadım. Merakımdan sordum.
BatuhanOkumus Megapat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2018 #7 Unturned dedi: Oyunu hiç oynamadım. Merakımdan sordum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle kütüphanede gereksiz yer kapladığı ve beta olduğu için kaldırılmıştır.
Unturned dedi: Oyunu hiç oynamadım. Merakımdan sordum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle kütüphanede gereksiz yer kapladığı ve beta olduğu için kaldırılmıştır.