Steam Link benzeri uygulama önerisi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Steam Link'den çok verim alamadım, bunun gibi bir uygulama var mıdır? Telefondan HOI4 oynamak istiyorum da.

Xbox Cloud Gaming.

Androidde çok fazla pc remote uygulaması var. Genelde hepsi birbirine çok yakın ve paralı sürüm almadan işe yaramıyorlar. Onların paralı sürümlerini deneyebilirsin.

Android'de çok fazla PC remote uygulaması var. Genelde hepsi birbirine çok yakın ve paralı sürüm almadan işe yaramıyorlar. Onların paralı sürümlerini deneyebilirsin.

Hocam bir tane söyler misiniz ben bulamadım da.

Xbox Cloud Gaming.

Hocam Steam Link gibi değil Xbox Cloud Gaming 1 yıl oldu zaten onu kullanalı 1 yıldır kullanıyorum Steam Link tarzı yani PC remote onun gibi istiyorum.

Son düzenleme:
Hocam bir tane söyler misiniz ben bulamadım da.

Hocam Steam Link gibi değil Xbox Cloud Gaming 1 yıl oldu zaten onu kullanalı 1 yıldır kullanıyorum Steam Link tarzı yani PC remote onun gibi istiyorum.
Pc Remote ismi

AMD Link uygulamasını kullanabilirsin. Hatta bu uygulama bir bilgisayara birkaç yerden bağlanıp, birlikte oyun oynamak için bile kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…