Steam Steam Link "Connecting..." Ekranında Kalıyor

TOLSTOYEVSK1

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Steam Link'in varlığından kısa süre önce, Evrim Ağacı Teknobilim kanalının el konsollarıyla lakalı yayınladığı videoyu izledikten sonra, haberim oldu. iPad Air 5. Nesil cihazıma Steam Link uygulamasını indirip masaüstü bilgisayarımla eşleştirmeyi denedim. Uygulama bilgisayarımı gördü, oyun kumandamı da eşleştirdim fakat "Start Playing" dediğimde bağlantı ekranında dakikalarca takılı kaldı (Ekran görüntüsülerini ekledim). İnternette araştırmam üzerine yaygın bir sorun olduğunu gördüm ve birbirinden farklı çözüm önerileriyle karşılaştım. İlk olarak Steam masaüstü uygulamasının ayarlar kısmından Remote Play sekmesine gelip önce özelliğin aktifliğini kontrol ettim, sonra tavsiye edilen birkaç ayarı değiştirerek denedim. Daha sonrasında bilgisayarımın ağ ayarlarından ağ profilimi "Özel Ağ" olarak değiştirdim. Public/Private fark etmeksizin çalışmayınca da Windows Güvenlik ayarlarından Firewall'ı kapatarak denedim. Hiçbir şey değişmedi. Uygulama bilgisayarımı ve kumandamı görüyoru fakat "Connecting..." ekranında takılı kalıyor. Çözüm önerileriniz nelerdir? Bir öneriniz yoksa bile aktif olarak Steam Link kullanabiliyorsanız benden farklı neye sahip olduğunuzu anlamam adına paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-30 at 11.26.16_33629159.jpg
    WhatsApp Image 2025-03-30 at 11.26.16_33629159.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Image 2025-03-30 at 11.26.16_ecaf3478.jpg
    WhatsApp Image 2025-03-30 at 11.26.16_ecaf3478.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 20
Dostum büyük ihtimal bağlantı hızından kaynaklanıyor mesafe uzak ise değişkenlik gösteriyor TV'me kurduğum sistemle şu an gecikmesiz oynayabiliyorum başlarda modemle mesafe olduğu için 2.5GHz ile fazla gecikmeler oluyordu TV'nin yanına çektiğim CAT6 kablo ile Access Point cihazıyla Wi-Fi ağını genişlettim ve Mi Box'a Wi-Fi 5 ile bağlandığımda sorunsuz akıcılıkta gecikmesiz oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı