Steam Link için TV Box alınır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar, televizyonumda Steam Link kullanmak için bir TV box almayı düşünüyorum. Ancak, internet hızımın yeterli olup olmadığı konusunda endişeliyim. Sadece bu uygulama için bir TV box alınır mı? Önerir misiniz? İnternet hızım 30 Mbps indirme ve 4 Mbps yükleme hızına sahip. Almayı düşündüğüm TV box, ne kadar önemli? Akıcı oyun hissini alabilir miyim, hikaye oyunlarında?

Ev içinde kullanacaksanız Steamlink için modeminizin sunduğu Wifi hızı daha önemli diye biliyorum.

Steamlink'i VPN'le ev dışından da kullananlar var o tip bir uygulamada evet internet hızınız önemli olur.

Ev içinde kullanacaksanız Steamlink için modeminizin sunduğu Wifi hızı daha önemli diye biliyorum.

Steamlink'i VPN'le ev dışından da kullananlar var o tip bir uygulamada evet internet hızınız önemli olur.
Benim kuzenim Türkiye'nin öbür ucundan kullanıyordu başka şehirde bile oluyor diye biliyorum ben.

@591529 @OMFG EPIC @chaturanga çevrim dışı modda çalışıyor mu Steam Link? Paylaşımlı hesaplarda oynamayı düşünüyorum.
Çevrimiçi olmalısınız.
Çevrim içi olmanız gerekmiyor, kim diyor onu? Aynı ağ içerisinde olduğunuz sürece internet hızının da internet bağlantısının olup olmadığının da bir önemi yok.

Sokakta oynayacağım derseniz internet bağlantısı gerekir, harici gerekmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı