E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 23 Ekim 2023 #1 Sistemi biliyorum da televizyonum Smart olduğu için Mi Stick'den kurup oynayacağım. İnternetim 35 Mbps hızım var sorunsuz oynatır mı?
Sistemi biliyorum da televizyonum Smart olduğu için Mi Stick'den kurup oynayacağım. İnternetim 35 Mbps hızım var sorunsuz oynatır mı?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 23 Ekim 2023 #2 emirhannk dedi: Sistemi biliyorum da televizyonum Smart olduğu için Mi Stick'den kurup oynayacağım. İnternetim 35 Mbps hızım var sorunsuz oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Steam Link iç ağını kullanıyor. İnternetin kötüde olsa sıkıntısız çalışıyor.
emirhannk dedi: Sistemi biliyorum da televizyonum Smart olduğu için Mi Stick'den kurup oynayacağım. İnternetim 35 Mbps hızım var sorunsuz oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Steam Link iç ağını kullanıyor. İnternetin kötüde olsa sıkıntısız çalışıyor.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 23 Ekim 2023 #3 Televizyonda denememiş biriyim fakat telefonda iğrenç. Televizyonda deneyen biri "Görüntü geç geliyor ve görüntüde bozukluklar oluyor sık sık" diyor.
Televizyonda denememiş biriyim fakat telefonda iğrenç. Televizyonda deneyen biri "Görüntü geç geliyor ve görüntüde bozukluklar oluyor sık sık" diyor.