Sedatsincar Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Merhaba. Steam Link üzerinden mobil veri ile oyun oynarsam çok fazla internet yer mi? Ne kadar yiyor?
Merhaba. Steam Link üzerinden mobil veri ile oyun oynarsam çok fazla internet yer mi? Ne kadar yiyor?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 6 Ocak 2023 #2 Yer, deneme. Oyunlara göre değişiyor.
Sedatsincar Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Frstghost dedi: Yer, deneme. Oyunlara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... The among us oyunu oynamayı düşünüyorum en az ne kadar yer
Frstghost dedi: Yer, deneme. Oyunlara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... The among us oyunu oynamayı düşünüyorum en az ne kadar yer
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 7 Ocak 2023 #4 Sedatsincar dedi: The among us oyunu oynamayı düşünüyorum en az ne kadar yer Genişletmek için tıkla... Ne kadar yer bilmiyorum ama telefona mobil versiyonunu yükleyip oynamaktan daha çok yer.
Sedatsincar dedi: The among us oyunu oynamayı düşünüyorum en az ne kadar yer Genişletmek için tıkla... Ne kadar yer bilmiyorum ama telefona mobil versiyonunu yükleyip oynamaktan daha çok yer.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 457 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 Sedatsincar dedi: Merhaba. Steam Link üzerinden mobil veri ile oyun oynarsam çok fazla internet yer mi? Ne kadar yiyor? Genişletmek için tıkla... Bizzat denedim telefonumda internet yoktu ve Wi-Fi'de yoktu oynattı bayağı. Tabii görüntüden cok bir şey beklemeyin
Sedatsincar dedi: Merhaba. Steam Link üzerinden mobil veri ile oyun oynarsam çok fazla internet yer mi? Ne kadar yiyor? Genişletmek için tıkla... Bizzat denedim telefonumda internet yoktu ve Wi-Fi'de yoktu oynattı bayağı. Tabii görüntüden cok bir şey beklemeyin
Sedatsincar Centipat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 dervisgozel dedi: Bizzat denedim telefonumda internet yoktu ve Wi-Fi'de yoktu oynattı bayağı. Tabii görüntüden cok bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam internet yoksa nasıl oynadınız bu internetli değil mi?
dervisgozel dedi: Bizzat denedim telefonumda internet yoktu ve Wi-Fi'de yoktu oynattı bayağı. Tabii görüntüden cok bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam internet yoksa nasıl oynadınız bu internetli değil mi?