Steam Machine alınır mı?

Bütçe
$1000

kurosaki_22

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASALI:
INTEL Core i5-12400f
ASUS Prime h610mk-d4
AFOX Radeon rx580 2048sp 8GB
APACER panther (1x16) 16gb ddr4 3200mhz
APACER 1tb m.2 PCle Gen 3 x4
GAMEPOWER GP-750 750 watt +80 bronze

LAPTOP-1:
DELL LATITUDE 7300
INTEL Core i5-8365U
Samsung 2600MHz 8x1 8GB
256GB m.2 2280 ssd

LAPRTOP-2:
ASUS TUF GAMING A15 (2023)
RYZEN 5 7535HS
RTX 4050 6GGB 140W
8GB DDR5 SO-DIMM 4800MHZ
512GB M.2 2280 SSD

NINTENDO SWITCH 2
Meslek
öğrenci
Early 2026'da duyurulacağı söylenmişti. Türkiye'ye gelmeme olasılığını biliyorum, yurt dışına çıkıp alabilirim. Asıl sorum sizce PC'ye upgrade yapmak mı yoksa bu hybrid konsola geçmek mi? 8 GB VRAM + 16 GB LPDDR5X RAM ilerleyen vakitte sorun çıkarır mı? Kasa özgürlüğü olmayacak olsa da ilerleyen vakti de göz önünde bulundurursak mantıklı bir yükseltme olur mu?

PC varken aşırı gereksiz olur bu fiyata. Ucuz olsa kütüphane var konsol deneyimi için alınır derdim de git 500 dolara PS5 al kalan parayla oyun falan al çok daha iyi olur. Hatta abartıyorum 1000 dolara PS5 + Switch 2 veya Steam Deck al Machine'in varlığını bile unutursun.

PlayStation'u komple firma olarak sevmiyorum teklifleri, ürünleri vs. olsun çok para tuzağı gibi geliyor ama Xbox Series X ile arasında kalmıştım sizce o daha mı mantıklı olur gelecek zamanda?

PlayStation'u komple firma olarak sevmiyorum teklifleri, ürünleri vs. olsun çok para tuzağı gibi geliyor ama Xbox Series X ile arasında kalmıştım sizce o daha mı mantıklı olur gelecek zamanda?

Xbox alınmaz. Xbox'un kendi oyunları PlayStation çıkıyor. Oyunları indirim olunca alacaksın. Ben öyle yapıyorum.

Series X daha büyük tuzak. Kişisel tercihe laf etmek için söylemiyorum ama Sony'i sevmiyorsanız Microsoft'a garez duymanız gerekiyor öyle söyleyeyim. Ne olursa olsun Xbox alacağınıza PC geliştirin ille konsol olsun diyorsan PS5 al Xbox'un yanında PS apayrı bir dünya keyifli cihaz yani daha ucuz daha eğlenceli daha avantajlı. PS5 + Switch 2 bence çok iyi gider. Onlar olmayacaksa da Machine alınmaz o fiyatlar çok saçma üstüne az para koysan Switch 2 + PS5 Pro geliyor.

Series X daha büyük tuzak. Kişisel tercihe laf etmek için söylemiyorum ama Sony'i sevmiyorsanız Microsoft'a garez duymanız gerekiyor öyle söyleyeyim. Ne olursa olsun Xbox alacağınıza PC geliştirin ille konsol olsun diyorsan PS5 al Xbox'un yanında PS apayrı bir dünya keyifli cihaz yani daha ucuz daha eğlenceli daha avantajlı. PS5 + Switch 2 bence çok iyi gider. Onlar olmayacaksa da Machine alınmaz o fiyatlar çok saçma üstüne az para koysan Switch 2 + PS5 Pro geliyor.

Aynen katılıyorum. PS5 Pro + Switch 2 iyi ikili olur.

Aynen katılıyorum. PS5 Pro + Switch 2 iyi ikili olur.
Kendine hardcore oyuncuyum diyen herkesin ihtiyacı olan aletler bunlar. Pro olmasa bile PS5 + Switch 2 sahibi olmak gerekiyor özel oyunları var çünkü her iki cihazın da. Ben mesela Switch 2 alamadım daha ve merak ediyorum güzel oyunlar çıkıyor.

Switch 2 zaten aldım ama PS5 için ikinci el alınır mı? Sıfır almak fiyatına değer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı