E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 10 Şubat 2023 #1 Selam. Bir tane Steam hesabım var. Fakat mağazası Arjantin. Ben CS:GO oynamak ve CS:GO skinleri almak istiyorum. Mağazanın Arjantin olması fiyatlandırmayı değiştirir mi?
Selam. Bir tane Steam hesabım var. Fakat mağazası Arjantin. Ben CS:GO oynamak ve CS:GO skinleri almak istiyorum. Mağazanın Arjantin olması fiyatlandırmayı değiştirir mi?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 10 Şubat 2023 #2 Muhtemelen ya Arjantin'in para birimi ya da dolar ile alışveriş yaparsınız.
E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 10 Şubat 2023 #3 LinusTechTips dedi: Muhtemelen ya Arjantin'in para birimi ya da dolar ile alışveriş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Arjantinin para birimi ile alışveriş yapmam daha mı karlı olur?
LinusTechTips dedi: Muhtemelen ya Arjantin'in para birimi ya da dolar ile alışveriş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Arjantinin para birimi ile alışveriş yapmam daha mı karlı olur?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 10 Şubat 2023 #4 Ona bakmanız gerek.