G grellie2 Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 54 13 Nisan 2023 #1 Merhaba, benim Steam maillerim otomatik olarak çöp kutusuna taşınıyor ve direkt oraya gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, benim Steam maillerim otomatik olarak çöp kutusuna taşınıyor ve direkt oraya gidiyor bunu nasıl çözebilirim?
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 grellie2 dedi: Merhaba, benim Steam maillerim otomatik olarak çöp kutusuna taşınıyor ve direkt oraya gidiyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... G-mail spam olarak algılıyor olabilir. Spam kategorisine mi alınmış bir bakın.
grellie2 dedi: Merhaba, benim Steam maillerim otomatik olarak çöp kutusuna taşınıyor ve direkt oraya gidiyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... G-mail spam olarak algılıyor olabilir. Spam kategorisine mi alınmış bir bakın.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 13 Nisan 2023 #3 Eğer bir maili Spam olarak işaretlerseniz çoğu mail servisi 7 ila 14 gün sonra otomatik olarak mailleri siler. Steam mailini spam değil olarak isaretlemeniz yeterli olacaktır.
Eğer bir maili Spam olarak işaretlerseniz çoğu mail servisi 7 ila 14 gün sonra otomatik olarak mailleri siler. Steam mailini spam değil olarak isaretlemeniz yeterli olacaktır.
G grellie2 Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 54 13 Nisan 2023 #4 Framboğaz dedi: G-mail spam olarak algılıyor olabilir. Spam kategorisine mi alınmış bir bakın. Genişletmek için tıkla... spam kategorisinde değil steam mail attığı anda direkt çöp kutusuna gidiyor
Framboğaz dedi: G-mail spam olarak algılıyor olabilir. Spam kategorisine mi alınmış bir bakın. Genişletmek için tıkla... spam kategorisinde değil steam mail attığı anda direkt çöp kutusuna gidiyor