Max Payne 3'ü Repack olarak indirdikten sonra .exe ve .dll dosyalarını silerek Steam yoluna kopyaladım fakat Steam dosyaları doğruladığım halde dosyaları algılamıyor.
Orijinal konuma dosyaları kopyaladıktan sonra Steam'den oyunun yükleme işlemini iptal ettim ve oyunun yükleme işlemini yeniden başlattım. Steam oyunun dosyalarını algıladı.
Algılamaz, oyunu Steam'den indirmek zorundasın. Neden mi? Şu yüzden; oyunlar crackenirken Steam, Epic Games vb. yerlerin istemeyeceği şekilde ayarlanır.
Algılamaz, oyunu Steam'den indirmek zorundasın. Neden mi? Şu yüzden; oyunlar crackenirken Steam, Epic Games vb. yerlerin istemeyeceği şekilde ayarlanır.
Eskiden bazı cracklerde yapılabiliyordu fakat bunlardan Steam gibi platformların kodları kırılıp bize sunulduğu için Steam bunları algılayamıyor ve dosyaları ne kadar uğraşsanız da tanımıyor maalesef.
Orijinal konuma dosyaları kopyaladıktan sonra Steam'den oyunun yükleme işlemini iptal ettim ve oyunun yükleme işlemini yeniden başlattım. Steam oyunun dosyalarını algıladı.