Krkmazz Hectopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2018 #1 Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2018
Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar?
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 18 Ekim 2018 #2 Atacağın kişinin hesabı gizli modda ise atamazsın diye biliyorum.
ALPBK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 Krkmazz dedi: Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende de diyor anlamadım.
Krkmazz dedi: Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bende de diyor anlamadım.
Scarxa1 Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 Krkmazz dedi: Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bulabildimi çözümü
Krkmazz dedi: Steam'de arkadaşım olmayan kişilere mesaj atmak istediğimde hesabınzın sizinle arakdaş olmayanlara mesaj atma yetkisi yok diyor. Sebebi ne arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bulabildimi çözümü