Maile tıklama falan yapmayın. Her ihtimale karşı tüm cihazlardan çıkış yaptırın. Şifreyi değiştirin içiniz rahat olsun.Gelen mailde hesabınıza giriş yapılmıştır diyor. Steam Guard'dan baktığımda ise benim telefonum ve laptopum haric bir cihaz bağlı gözükmüyor. Ne yapılmalı?
Maile tıklama falan yapmayın. Her ihtimale karşı tüm cihazlardan çıkış yaptırın. Şifreyi değiştirin içiniz rahat olsun.
Maildeki linke maalesef tıkladım telefona kod geldi onu girdim sonrasında şifreyi yenilmememi istedi o esnada (biraz geç olsa da) dank etti girdim baktım öyle bir cihaz yok hemen PC'den yeniledim şifreyi.
Hocam Steam bilgileriniz internette satışa sunuluyor olabilir ondan Dark weeb raporlarınıza bakın.
Ona nasıl bakacağım.
Tamamen maili ve şifreyi sıfırlasam karışık bir şifre yapsam daha iyi olmaz mı?
Google kendi yeri Steam'e bağlı mailinizi girin tarama yapsın.Sign in - Google Accounts
myactivity.google.com
0 sonuç.
O zaman içiniz rahat olsun mail satılmıyor ise şifre değiştirirsiniz şifre değiştirilmişse sadece isim ile iş yapamazlar.
Tamamdır ama yeni mail açsam ona kayıt etsem daha iyi olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.