Steam mı Epic Games mi?

sarpdemirtas

Centipat
Şu ana kadar Steam için kendim için büyük bir yatırım yaptım. Epic Games malum büyük oyunları ücretsiz yapıyor. Bundan sonraki yatırımlarımı Epic Games'e yapmak mantıklı geliyor ama Steam hesabımı bu kadar büyüttükten sonra bunu yapmak mantıklı mı bilemedim. Epic Games Store'daki gayet ucuz oyunları almak istiyorum ama sizce bunu yapmak mı doğru olur yoksa Steam indirimlerini beklemek mi? Örnek olarak The Witcher 3: Wild hunt Epic Games Store'da 20 küsür TL iken ne yapmak daha mantıklı olur? Assassin's Creed Odyssey epic kupon ile 29 TL oluyor. Bunun gibi fırsatlar varken ana oyun uygulamamı Steam gibi artık lisanslı oyun sitesiyle özdeşleşmiş bir siteyi bırakmak mantıklı olur mu?

Bu durum iki kız arasında kalmak gibi bir durum değil ki. Pazarda bir şeyin ucuzunu aramak gibi. İkisini de kullan. Bir oyun alacağın zaman hangisinde ucuzluk varsa oradan satın al.

Yani gidip aynı oyundan almak mantıksızlık olur. Gidip yeni oyunlar ve sende olmayanlar hangisinde ucuzsa ondan alabilirsin.

Neden sadece birini kullanma zorunluluğu duyuyorsunuz? İkisini de kullanın.

İnsanlar farkında değil belki ama EG, Steam'in tekelliğini kırarak aslında oyuncuların yararına bir iş yapmış oldu. Ama gereksiz fanatiklik yapanlar bunun farkında değil. Emin olun bu yaz indirimi hepsinden farklı olucak. Steam tahtını koruyabilmek için atağa geçicek.

Ne olursa olsun bu iki firmanın kapışması oyunculara ve ceplerine yansıyacak.

En mantıklı olan hangisi ucuz ise oradan almaktır. Epic Games ücretsiz oyun, indirim ve fiyat olarak bence Steam'den çok daha iyi.

En mantıklı olan hangisi ucuz ise oradan almaktır. Epic Games ücretsiz oyun, indirim ve fiyat olarak bence Steam'den çok daha iyi.
Size katılıyorum. Steam'de mod olarak önde. Sırf bu nedenle Bannerlord'u Steam'den alacağım. Çünkü Steam mod konusunda yani atölye kısmında EG'ye üstünlük sağlıyor.

Witcher 3'ü ben indirimde iken 21-22 TL'ye almış olmalıyım. Key ile aldım, Steam'de aktif ettim. (Durmaplay)
Steam'de benzer fiyatlara sattı bu oyunu. Yeni seçim sizin. Steam'i tercih ederim ben her zaman ama Epic ciddi anlamda fiyat avantajı sağlıyorsa yapacak bir şey yok bence.
İlla tüm oyunlar bir yerde olsun takıntınız olmasın. Neresi uygunsa o oyunu oradan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…